Ege ‘Sevginin önünde kimse duramaz’

‘Sevginin önünde kimse duramaz’

29.04.2018 - 22:23 | Son Güncellenme:

Özel kişilerin eğitimine destek olmak amacıyla ‘Bahara Merhaba Kahvaltısı’ düzenlenecek.

‘Sevginin önünde kimse duramaz’

Ege Artı Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olmak amacıyla Bahara Merhaba Kahvaltısı düzenlenecek. Folkart’ında desteklediği ve İzmir’in hayırsever isimlerinden İnci Sancak’ın öncülüğünü üstlendiği organizasyon kapsamında Narlıdere Saklı Bahçe’de 500 kişilik kahvaltı yapılacak. Hayırseverlerin gönüllü olarak destek verdiği kahvaltı etkinliği için davetiye satışından elde edilecek gelir, Ege Artı’ya bağışlanacak. Etkinlikte, hayırseverler, özel eğitim alan öğrencilerle birlikte mutfağa girip, davetlilere kahvaltı hazırlayacak.

Haberin Devamı

Gelir Ege Artı’ya

Ege Artı Kurucusu Fahriye Tuğcu, “Verdikleri destekten dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Her zaman söylediğimiz gibi sevginin önünde engel yoktur” dedi. Bahara Merhaba Kahvaltısı’nın düzenlenmesine öncülük eden İnci Sancak da, “Şuanda kahvaltıyla ilgili tüm ihtiyaçlar karşılanmış durumda. Davetiyelerin gelirinin Ege Artı’ya kalacak olması da bizleri ayrıca çok mutlu etti” diye konuştu.

Sponsor fİrmalar

Bahara Merhaba Kahvaltısı’na Türkiye’nin önde gelen markaları Akça Holding, Algida, Alsancak Ajans, BB&HE, BNG, Bravo Tekstil, Diva, Ercanlar Yumurta, ESPARK, Feast, Gürsüt, Kanaatkar Kardeşler, Korondo Varlık Geliştirme, Maymoda, Metro Matbaa, Reyhan Pastanesi, Saklı Bahçe, Saran Organizasyon, Seval Kablo, Simit Sarayı, Smyrna Boyoz, Yourbag, Zade sponsor oldu.