Şanlıurfa SEVİMLİ KUKLALAR ŞANLIURFA PİAZZA’DA

SEVİMLİ KUKLALAR ŞANLIURFA PİAZZA’DA

25.12.2014 - 09:50 | Son Güncellenme:

.

SEVİMLİ KUKLALAR ŞANLIURFA PİAZZA’DA

Ziyaretçilerine alışverişten daha fazlasını sunarak, sosyal yaşamı renklendiren Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu kez sevimli kuklalar vardı. Pop Müziğin efsanevi sanatçısı Barış Manço, ölümünün üzerinden uzun yıllar geçse de bu kez kuklalarıyla çocukları mutlu etti.
Açıldığı günden bu yana sağladığı kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanlarının yanı sıra sürpriz gösterilerle de bölge halkının ilgisini çeken Piazza’da, ortama neşe katma görevi bu kez sevimli kuklalardaydı. Birbirinden renkli tiplemelerle Piazza AVM ziyaretçilerinin karşısına çıkan ‘sevimli kuklalar’, şenlik havası estirerek 7’den 70’e herkesin ilgi odağı oldu. Ancak Sevimli Kuklalar’dan en çok keyif alanlar, çocuklardı. Küçük ziyaretçiler, ilginç el, kol ve vücut hareketleriyle halk oyunlarından örnekler sunan kuklaların yanından ayrılamadılar.
BARIŞ MANÇO KUKLASI İLGİ GÖRDÜ
Özellikle çok sevdikleri “Arkadaşım eşek” , “Oku bakayım” gibi unutulmaz çocuk şarkılarının bestecisi Barış Manço’nun kuklası, eğlenceyi doruğa çıkardı. Çocuklar, tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran sevimli kuklaların gösterilerine kimi zaman şaşkınlıkla, çoğu zaman da kahkahalarla eşlik ettiler. Gösterilerin bitmesini istemeyen çocuklar, veda vakti geldiğinde ise kuklaları alkışlarla uğurladılar.