Gündem Şevkat Yerimdar 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.09.2017 - 09:49 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar 15. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Şevkat Yerimdar dizisinde Seval, yaptığı planlarıyla Şevkat ile Esin'in arasını açabildi mi? Şevkat Yerimdar'ın merak edilen 16. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Şevkat Yerimdar 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Seval, Şevkat ile Esin'in arasını açmak için planlarını devreye sokar. Bozkır'ın türkü bar açılışına davet edilmeyen Seval, bunu fırsat bilerek sitem eder ve kendisine hoşgeldin partisi düzenlenmesini ister. Mahalleli Seval'i kıramaz ve parti yapılır. Partiye son dakika gelen Esin ise, Seval ve Şevkat'i bir çift gibi oynarken görür.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bora mahalledeki bir binayı satın almıştır ve göz dağı vermek için kepçeyle yıkıma gelir. Mahalleli duruma engel olamaz. Bora ve Şevkat karşı karşıya kalır. Şevkat canı pahasına bu yıkıma izin vermeyecektir. Bora ise herşeye rağmen başladığı işi bitirmeye kararlıdır.

Cuma şifalı taşlarla para kazanma peşine düşmüştür. Ama işler umduğu gibi gitmez.

ŞEVKAT YERİMDAR 15. BÖLÜM FRAGMAN 1

ŞEVKAT YERİMDAR 15. BÖLÜM FRAGMAN 2

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat Yerimdar 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düşer. Şevkat'in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlamıştır. Bu sır yüzünden Şevkat Seval'in her isteğini yerine getirmeye başlar. Bu durumu yanlış anlayan Esin ile Şevkat'in arası açılır. Şevkat Esin'in gönlünü almaya çalıştıkça işler daha da karışır. Bora intikam planları yapıyordur. Şevkat'e zarar verecek her yolu dener. Olsen devraldığı kahvenin aslında sinek avladığı gerçeği ile yüz yüze kalır. İsmail Tezene aşkının arasına Erkan girmiştir. Tezene sürekli Erkan'la vakit geçirmek istemektedir...