Gündem Şevkat Yerimdar 25. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor!

Şevkat Yerimdar 25. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor!

03.11.2017 - 09:31 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar dün akşam 24. son bölümü ile ekrana geldi. Evlilik hazırlıkları öncesi Şevkat'e gelen vergi borcu ortalığı karıştırdı. Şevkat bu yükün altından nasıl kurtuldu? Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Şevkat Yerimdar 25. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor

FOX TV'nin eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar bu akşam yine herkesi ekran başına kilitledi Evlilik hazırlıkları öncesi gelen vergi borcu Şevkat'i zor duruma düşürdü. Yeni bölümde neler olacağı merak uyandırdı. Fakat Şevkat Yerimdar 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esin ve Şevkat evlilik hazırlıklarına başlamışlarken Şevkat çok yüklü bir vergi borcu ile karşı karşıya kalır. Borcu ödemeden evlenemeyeceğini söyler ve Esin’in yardımını da istemez. Fakat Esin hacizi önlemek için gizlice ödeyince araları açılır ve işler hiç ummadıkları bir noktaya kadar sürüklenir.

Bozkır ve Gülperi Erkan’ın mesleğini merak ediyorlardır. Erkan doktor olduğunu söyler. O andan sonra Bozkır ve Gülperi her hastalığında Erkan’a gider ve Erkan işin içinden çıkamaz.
Cuma, mahallelinin kendisini ne kadar sevdiğini anlamak için bir oyun düzenler ve kendi için fidye ister. Fakat Cuma’nın bu oyunu kendisine pahalıya patlar.

ŞEVKAT YERİMDAR 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 24. BÖLÜM FRAGMANI