Gündem Şevkat Yerimdar 39. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Şevkat Yerimdar 39. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

16.02.2018 - 09:58 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Şevkat Yerimdar dizisinde Ludmila'nın fikrini değiştirmesi Şevkat ve Esin'i iyice dengesizleştirdi. Peki sırrı ortaya çıktı mı? Şevkat Yerimdar 39. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Şevkat Yerimdar 39. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Şevkat Yerimdar son bölümüyle dün akşam ekrana geldi ve izleyicileri güldürdü. Heyecanla beklenen Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Şevkat Yerimdar 39. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

ŞEVKAT YERİMADAR 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ludmila’nın sürekli fikir değiştirmesi ve evlilik konusunda gerçekleri açıklamaması Şevkat’in ve Esin’in dengesini iyice bozmuştur. Ludmila’nın neyi sakladığını bulmaya karar verirler ve gizli gizli onu takip etmeye başlarlar. Ludmila gizemli birileriyle buluşmaktadır. Esin ve Şevkat gerçekleri öğrenmeye çalışırlarken kendilerini ummadık işlerin içinde bulurlar.

İsmail işleri büyütmeye ve kurumsallaşmaya karar verir. Pazarlama Müdürü olarak Tezene dükkanda işe başlar. Cuma başlarda bununla daga geçse de ardı arkası kesilmeyen müşterileri gördükçe o ada planlar yapar. Aralarındaki savaş gittikçe büyümektedir.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMADAR 38. BÖLÜM FRAGMANI