Gündem Show TV yayın akışında bu akşam neler var?

Show TV yayın akışında bu akşam neler var?

03.11.2016 - 15:02 | Son Güncellenme:

3 Kasım Show TV yayın akışında bakın sizler neler bekliyor! Birbirinden eğlenceli yarışmalar ve diziler 3 Kasım’ da Show TV ekranlarında!

Show TV yayın akışında bu akşam neler var

Show TV, yediden yetmişe binlerce izleyicisi kitlesine sahiptir. İzleyicilerine yayınlayacakları yapımları Show TV yayın akışı aracılığıyla duyururlar. Show TV yayın akışını, Show TV internet sayfasından veya haberimizden bulabilirsiniz. Haberimizde 3 Kasım Show TV yayın akışına dair detaylar bulunmaktadır. Tüm yayın akışları içi Show TV yayın akışlarının olduğu internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı

3 Kasım Perşembe Show Tv Yayın Akışı

07.15 Gelin Evi (Tekrar)

09.30 Zahide Yetiş’le (Yeni Bölüm)

Sağlığın güvenilir ismi, sabahın gülen yüzü Zahide Yetiş, dertlere derman olmaya devam ediyor. Sağlığınızla ilgili cevap aradığınız tüm soruları Türkiye’nin en ünlü doktorları canlı yayında yanıtlıyor. Maddi imkânsızlıktan dolayı tedavi olamayan hastalar çareyi "Zahide Yetiş'le"de arıyor. Birbirinden değerli uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalar, ilişkiler, bitkisel karışımlar, sağlık haberlerindeki son gelişmeler… Aradığınız her şey "Zahide Yetiş'le”de!

12.00 Nursel’in Evi (Yeni Bölüm)

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.

Haberin Devamı

13.00 Gelin Evi (Yeni Bölüm)

Özenle hazırlanmış beş gelin evi... Hayallerini gerçekleştirmiş beş gelin her gün birbirine misafir oluyor. Çeyizler seriliyor, sunumlar yapılıyor, düğün videoları izleniyor. Koltuklardan perdelere saçınız da makyajınız da değerlendirmeye dâhil… En çok puanı alan ödülü kapıyor.

15.00 Evleneceksen Gel (CANLI)

Evleneceksen Gel yeni sezonda Show TV ekranlarında olacak. Star TV’ nin izdivaç programı olan Evleneceksen Gel, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Usta televizyoncu Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunuculuğunu yaptığı programda birlikteliklerin yanında farklı hayat hikâyeleri de sunuluyor.

18.45 Show Haber

Hafta içi her gün yayınlanan Show Ana Haber Bülteni, Jülide Ateş ile Türkiye’nin ve dünyanın nabzını tutacak. Doğru ve tarafsız gündemi takip eden herkes Jülide Ateş İle Show Ana Haber’i izliyor.

20.00 Cesur Yürek (Yeni Bölüm)

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır. Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

Haberin Devamı

00.15 Aşk Laftan Anlamaz (Tekrar)

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikâyesi anlatılıyor. Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Haberin Devamı

02.45 Evleneceksen Gel (Tekrar)

05.00 Gülümse Yeter (Tekrar)

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.