Cadde Sibel Turnagöl'den Erdi'ye tiyatro önerisi

Sibel Turnagöl'den Erdi'ye tiyatro önerisi

20.04.2018 - 15:13 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasından sonra iki sinema filminde oynayan Erdi Ünver, oyunculukta da iddialı olduğunu gösterdi. Sibel Turnagöl, Erdi'nin iyi bir dram oyuncusu olabileceğini söyledi.

Sibel Turnagölden Erdiye tiyatro önerisi

Uzun yıllardır ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Sibel Turnagöl, Survivor yarışmasından çıktıktan sonra oyunculuğa adım atan Erdi Ünver hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Konuk olarak katıldıkları programda samimi açıklamalarıyla Sibel Turnagöl’ün gönlünü kazanan Erdi, "Sinema benim için farklı bir alan ama yarışmadan sonra oyunculukta da bir iz bırakacağıma inanıyorum. Sürekli kendimi geliştirmek için çaba harcıyorum” dedi.

Erdi’nin çok iyi bir dram oyuncusu olabileceğini belirten tiyatro yapmasını öneren Turnagöl, "Çok doğal bir insan. Hiç poz hali yok. O doğallığı da başarısını arttıracak” şeklinde konuştu.

"TURNAGÖL’DEN BU SÖZLERİ DUYMAK GURUR VERİCİ"

Erdi Ünver, Türk sinemasının ve TV tarihinin belli bir döneminde iz bırakan Turnagöl hakkında, “Onunla aynı ortamda olmak, bu güzel sözleri duymak ve aynı karede yer almak gurur verici” diyerek, usta sanatçıya olan hayranlığını dile getirdi.