Gündem THY’den iki yeni uçuş noktası!

THY’den iki yeni uçuş noktası!

26.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları ‘Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ filmi için Warner Bros ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Film için filodan bir uçak da film temalı olarak giydirilirken, özel hazırlanan reklam filminin de şubatta gösterileceği açıklandı

THY’den iki yeni uçuş noktası

Türk Hava Yolları(THY), 2016 yılının en çok beklenen filmlerinden ‘Batman v Superman: Adaletin Şafağı’na resmi sponsor oldu. Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olan THY, çizgi dünyasının en meşhur şehirleri “Gotham City” ve “Metropolis”i de geniş uçuş ağına eklemiş oldu! THY, Warner Bros Pictures ile gerçekleştirdiği bu işbirliğini taçlandırmak için filosundan bir uçağını da film temalı olarak giydirdi.

Haberin Devamı

Yeni sponsorluk anlaşmasının tanıtım toplantısında konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Bu yılın en önemli filmlerden birine sponsor olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu filmin Türk Hava Yolları markasına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.THY’nin birçok ilke imza atan havayolu şirketi olduğunu söyleyen Aycı, “Özellikle son 12 yılda THY’nin gösterdiği büyük bir sıçramayla son 5 yılda Avrupa’nın en iyi havayolu seçilme unvanını elinde bulundurması, dünyanın en çok noktasına uçan havayolu unvanını elinde bulundurmasıyla biliniyor. Yapılan marka bilinirliği anketlerinde ‘Ödediğinizin karşılığını veren’ havayolu olarak görülüyoruz” diye konuştu.


‘Batmobile’ gelecek

2016’da THY’nin iki yeni uçuş noktasını da esprili bir şekilde anlatan Aycı, “Bu yıl koyduğumuz hedefler arasında iki yeni şehir de vardı. Şehirlerin sivil havacılığından izin almak çok kolay olmadı. Çünkü bu noktalarda çok etkili iki adamdan geçmeye çalıştık. Bunlar, Bruce Wayne ve Clark Kent denen adamlar. Warner Bros yetkilileri ve bizim arkadaşlarımız çok çalıştılar. Yeni hatlarımız ‘Gotham’ ve ‘Metropolis’ hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Batman v Superman’ filminin oyuncularıyla reklam filmi çektiklerini de söyleyen Aycı, “Bir başka yenilikte filmdeki ünlü oyuncu Ben Affleck ve Jesse Eisenberg’le birlikte bir reklam filmi çektik. Bu reklam filmi de Şubat ayının ortasından itibaren yayına girecek. Ayrıca filmde kullanılan Batman’in aracı BatMobile’i de Türkiye’ye getirerek ziyarete açacağız” dedi.