Ekonomi Sigorta devinden girişimciye davet

Sigorta devinden girişimciye davet

06.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Allianz Türkiye, girişimcilere projelerini hayata geçirebilmeleri için fırsat sunuyor. Kurum içinde çalışanlarına yönelik özel bir girişimcilik programını uygulamaya koyan şirket, kurum dışında da e-tohum ile işbirliğine giderken projesi olan girişimcilerin ve inovatif fikri olan çalışanların başvurularını topladı.

Sigorta devinden  girişimciye davet

Çalışanlarının inovatif fikirlerini ve önerilerini sisteme katmak üzere hayata geçirilen projeye başvurular mart ayı itibarıyla kabul edilmeye başlandı ve ilk elemeyi geçen iş fikirleri ile mayıs ayı itibarıyla hızlandırma programı çalışmalarına geçildi. Yeni ekonominin girişimleri ve şirketleri ile tanışmak isteyen Allianz Türkiye, çalışanlarının dışında, sigortacılık ve müşteri deneyimi alanındaki inovatif çözümler için dış girişimcilere de çağrı yaptı.

Haberin Devamı

Yenilikçilik için

Allianz Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Aylin Somersan Coqui, “Toplum için çalışan, değişime ve yenilikçiliğe öncülük eden bir kurum olarak inovasyona, yenilenme ajandamızın ve sürdürülebilirlik modelimizin en önemli yapı taşları arasında yer veriyoruz” dedi. Coqui, inovasyon ofisinin Allianz Türkiye’nin her bir biriminin, müşterilerin hayatlarını kolaylaştıracak, onların yeni nesil sigortacılık ihtiyaçlarına cevap verecek projelerin hayata geçmesinde kurum içi girişimci potansiyelini harekete geçirmek ve kurum dışındaki girişimcilerle iş birliği yapmak, kurumun kılcal damarlarında inovasyon akmasını sağlamak amacını taşıdığını anlattı.