Sigorta İki yeni BES fonu

İki yeni BES fonu

19.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Katılım Emeklilik, iki yeni fon ile BES katılımcılarına sunduğu fon adedini 17’ye yükseltti. “Kısa Vadeli Kira Sertifikaları Katılım Emeklilik Yatırım Fonu (EYF)” ve “Sürdürülebilirlik Katılım EYF” fonları BES katılımcısı ile çok yakın zamanda buluşacak.

İki yeni BES fonu

Katılım Emeklilik, Sürdürülebilirlik Fonu’nu kurarak Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) kurulan ilk katılım esaslı sürdürülebilirlik fonuna imza attı. Katılım Emeklilik’in yeni fonlarından BEFAS üzerinden işlem yapabilen tüm BES müşterileri faydalanabilecek.

Haberin Devamı

BES fonlarının son yıllardaki yüksek getirilerine ve katılım esaslı fonların büyüyen pazar payına dikkat çeken Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Katılımcılarımızın tasarruflarını büyüten getiri lideri fon portföyümüzü iki yeni ürünle genişletiyoruz. Kurduğumuz iki yeni fon ile BES’te yenilikçi ve öncü yaklaşımımızla farklı ihtiyaçlar ve beklentilere yönelik çözümler sunmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Katılımcıların sürdürülebilirlik fonuyla hem kendi hem de dünyanın geleceğine yatırım yapacağını belirten Sincek, “Sürdürülebilirlik ve getiri hedeflerini bir arada tutarak hem finansal hem de toplumsal değer yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.