Sigorta Quick Sigorta Aliağa 2Teker Festivali’nde

Quick Sigorta Aliağa 2Teker Festivali’nde

10.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Quick Sigorta’nın sponsorları arasında yer aldığı, ALMOB Aliağa Motosiklet ve Bisiklet Kulübü’nün girişimleriyle organize edilen ve İzmir Aliağa Belediyesi tarafından desteklenen Aliağa 2Teker Festivali 3-5 Haziran arasında Ağapark’ta gerçekleşti.

Quick Sigorta Aliağa 2Teker Festivali’nde

Stant ziyaretçileri metaverse benzeri bir platformu deneyimlerken, Quick Sigorta sanal treni ile keyifli bir yolculuğa adım attılar. Ayrıca stant ziyaretçilerine, Quick Sigorta’nın avantajlı Motosiklet Sigortası ile ilgili bilgiler verilip ziyaretçilerin merak ettikleri sorular yanıtlanırken, festivalin 2. günü gerçekleşen çekiliş ile bir motor severe kask hediye edildi.

Haberin Devamı

‘Yanlarındayız’

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Bu yıl ilk kez düzenlenen Aliağa 2 Teker Festivali’nde bulunmaktan, kendilerine destek vermekten oldukça mutluyum. Motosiklet sürücülerinin ve motor sporları ile uğraşan tüm sporcularımızın yanındayız ve onlara her alanda destek sağlamaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili görüş bildiren Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, “Hem motosiklet sürücüleri hem de motosikletler için sigorta yaptırmanın ne denli önemli olduğunu tüm motosiklet tutkunlarına bir kez daha hatırlatmak asıl amacımız” dedi.