Siirt Siirt'ten Kısa Kısa

Siirt'ten Kısa Kısa

22.09.2017 - 15:52 | Son Güncellenme:

.

Siirtten Kısa Kısa

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesince yürütülen proje kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan "Hoş Geldin Bebek" adlı hediye paketi dağıtımı sürüyor.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamada, proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık bin 500 aileye hediye paketi dağıtıldığı belirtildi.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ve Devlet Hastanesi'nden hemşireler ile evlerinde ziyaret edilen ailelere hem hediye paketleri veriliyor hem de hemşire tarafından bebeğin sağlık kontrolleri gerçekleştiriliyor.

Açıklamada, proje kapsamında kentte dünyaya yeni gelen bebekler için hazırlanan, içinde biberon, ateş ölçer, battaniye ve diğer ihtiyaçların olduğu hediye paketlerin dağıtımına devam edildiği kaydedildi.

- Başkan Vekili Taşkın muhtarlarla bir araya geldi

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, makamında muhtarları kabul etti.

Halkın sorunlarını birinci ağızdan, muhtarlardan dinleyen Taşkın, vatandaşların sıkıntı ve istekleri hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

Siirt'te birlik ve beraberlik için göreve geldiği günden bugüne hizmetlerini gerçekleştiren Taşkın, kentte yapılan ve yapılmak istenen hizmet noktasında muhtarlarla bir araya geldi.

Taşkın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.