Mersin Silifke'de Uyuşturucuyla Ve Kaçakçılıkla Mücadele

Silifke'de Uyuşturucuyla Ve Kaçakçılıkla Mücadele

19.05.2018 - 12:54 | Son Güncellenme:

.

Silifkede Uyuşturucuyla Ve Kaçakçılıkla Mücadele

MERSİN (AA) - Silifke ilçesinde son 3 ayda yapılan operasyonlarda 2 kilo kubar esrar, 5,6 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram eroin, 20 uyuşturucu hap ile 4 bin 581 paket kaçak sigara ile bin 666 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi.

Haberin Devamı

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, yazılı açıklamasında, halkın güven, huzur ve sükunu başta olmak üzere, gençlerin ve çocukların, alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla yürütülen çalışmaların titizlikle ve hassasiyetle sürdürüldüğünü kaydetti.

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son 3 ayda çoğunlukla sokak satıcılarına ve terörizmin finans kaynaklarına yönelik operasyon yapıldığını belirten Kaymakam Cinbir, çalışmalarda 2 kilo kubar esrar, 5,6 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram eroin, 20 uyuşturucu hap ile 4 bin 581 paket kaçak sigara ve bin 666 şişe bandrolsüz içki ele geçirildiğini aktardı.

Haberin Devamı

Cinbir, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında 49 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 15'ininin tutuklandığını, kaçakçılık olaylarında da 19 kişi hakkında işlem yapıldığını ifade etti.