İstanbul Silivri'deki Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası

Silivri'deki Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası

20.07.2018 - 11:59 | Son Güncellenme:

.

Silivrideki Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası

İSTANBUL (AA) - Silivri'de çocuk parkları güvenlik kamerasıyla izlenecek.

Haberin Devamı

Silivri Belediyesi'nce başlatılan "Güvenli Parklar, Huzurlu Aileler" projesi kapsamında, ilçe genelindeki 225 çocuk parkına kameralı güvenlik sistemi kuruldu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çocuklara güvenli ve huzurlu bir ortam sağlamak için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı sıcak ve sevecen bir yuva anlayışıyla parklarımızda ağırlamak, ağırlarken de son derece güvenli bir ortam hazırlamak istedik. Çocuklarını koruyamayan bir toplum, geleceğine sahip çıkamayandır aynı zamanda. Çok şükür Silivri'de bu tarz olaylar yaşamadık ama çocuklarımızın güvenliği konusunda her hangi bir açığa mahal bırakmamak adına güvenlik projemizi hayatı geçirdik. Bunun için sadece kamera sistemi yeterli değil. 225 parkımızı, 24 saat izleyebilecek konuma getirdik. Parklarımızda ve şehrin her noktasında yaşam kalitesini arttırmaya, kenti daha güvenilir hale getirecek çalışmalara devam edeceğiz."

Haberin Devamı

Parklarda 24 saat aralıksız kayıt alınabilen sistem, emniyet birimlerinin çalışmalarına da destek olacak. Sistem, her park için sabit ve hareketli kameralardan oluşuyor.