Dünya Sırbistan'da Erdoğan'a destek mitingi düzenlenecek

Sırbistan'da Erdoğan'a destek mitingi düzenlenecek

26.07.2016 - 11:51 | Son Güncellenme:

Sırbistan'ın güney bölgesinde yaşayan Preşevalı Arnavutlardan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için mitingi düzenlenecek.

Sırbistanda Erdoğana destek mitingi düzenlenecek

Sırbistan'ın Preşeva Vadisi'nde düzenlenecek olan destek mitingi öncesi pankartlar ve tişörtler hazırlandı. 'Preşeva halkı Türkiye'nin yanında', 'Sadece halk karar verir' gibi pankartların yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin yer aldığı ve 'Preşeva senin yanında' yazılı tişörtleri de hazırlandı.

Haberin Devamı

Güçlü bir Türkiye Balkanların yararınadır

Preşeva İslam Birliği Başkanı Granit Kamberi'de yayınladığı mesajında, 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimi nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade etti. Kamberi mesajında; Demokrasinin hakim olduğu bir ülke olan Türkiye'de halkın oylarıyla seçilmiş olan bir Cumhurbaşkanına yapılması planlanan darbe girişimini kınadıkları ifade ediliyor. “Türk ve Arnavut halkı kardeştir” diyen Kamberi, şüphesiz ki güçlü bir Türkiye, Balkanlar'da ve diğer bölgelerde yaşayan Arnavutların yararınadır. Allah böyle bir durumu bir daha yalatmasın ve refah ve güvenliğin gelmesi için duacıyız ifadeleri yer alıyor.

Yazarlar