Gündem Şırnak'ta şehit sayısı 2'ye yükseldi

Şırnak'ta şehit sayısı 2'ye yükseldi

24.03.2016 - 23:02 | Son Güncellenme:

Şırnak'ta ağır yaralanan polis memuru kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Teröristlerin polise 'Mahsur kaldık' diye arayıp pusu kurduğu ortaya çıktı.

Şırnakta şehit sayısı 2ye yükseldi

Şırnak'ta 2 polisin şehit olduğu 1 polisin yaralandığı terör saldırısının ayrıntıları netleşti. PKK'lı teröristler özel harekat polisini pusu kurarak şehit etti.

Haberin Devamı

Şırnak merkezde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında Gazipaşa Mahallesi'nde bir evden polise, "Bizi buradan çıkartın, mahsur kaldık" şeklinde telefon geldi. Özel harekat polislerinin o bölgeye ulaştığı sırada pusu kuran PKK'lı teröristler bir anda ateş etmeye başladı. Çıkan çatışma sonucunda 2 polis şehit oldu.

Ayrıca PKK'lıların kurduğu hain pusuda 1 polis memuru yaralandı.

ŞEHİT HABERİNDEN SONRA O EVE HAVAN VE TOP ATIŞLARI YAPILDI

Teröristlerin hain pususundan sonra harekete geçen güvenlik güçleri ihbar gelen o eve havan ve top atışlarının da yapıldığı ifade edildi. (GAZETEVATAN.COM )

Nusaybin'de hain tuzak: 3 şehit 9 yaralı

Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Çatışmalar, Dicle ve Fırat mahallelerinde yoğunlaştı. Sabah saatlerinde tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, bir asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

Haberin Devamı

İkinci patlamada 2 asker şehit oldu
Bölgeden öğle saatlerinde bir acı haber daha geldi. Yine el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralı askerlerden 2'si kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.Yaralı 5 askerin tedavisi ise devam ediyor.