Gündem Sırp cinayetinde iki gözaltı daha

Sırp cinayetinde iki gözaltı daha

27.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi yaşanan olaylarda kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitiren Sırp taraftar Marko Ivkovic ile ilgili soruşturma kapsamında dün 2 kişi daha gözaltına alındı.

Sırp cinayetinde iki gözaltı daha

Ivkovic’in katili oldukları iddasıyla geçtiğimiz gün 5 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 5 kişinin ifadesi doğrultusunda ismi açıklanmayan bir Galatasaray taraftarı daha gözaltına alındı. İHA taraftarın Ivkovic’in katil zanlısı olduğunu iddia etti. Cinayet Büro Amirliği’nde 6 zanlının sorgusu devam ederken, gece saatlerinde 1 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanların sayısının 7’ye yükseldiği öğrenildi.
Yeni kamera görüntüsü
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde olayı aydınlatmak için 100 polislik 4 özel ekip kuruldu, aralarında polislerin de bulunduğu 192 kişinin ifadesi alındı. Olay yerinin ilerisinden ve gerisinden 300 saatlik kamera görüntüsü incelendi. İvkoviç’in öldürüldüğü yerin civarında yeni bir kamera görüntüne daha ulaşıldı. Olay yerinde 5-6 kişilik bir grubun daha olduğu tespit edildi. Bu kişilerden birkaçının Sırp taraftar olduğu belirlendi. Bunun üzerine Emniyet yetkilileri, Sırp yetkililerine hemen bilgi verdi.