Sivas Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'tan Kısa Kısa

12.06.2017 - 12:09 | Son Güncellenme:

.

Sivastan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) yöneticileri, TEDAŞ Çamlıbel Koordinatörlüğü ve TEİAŞ 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile iftar programında bir araya geldi.

Haberin Devamı

ÇEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, kurumun Konukevi’nde düzenlenen iftar programına TEİAŞ 11. Bölge Müdürü Hadi Bingöl, TEDAŞ Çamlıbel Koordinatörü Tayyar Akbulut, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa ve ÇEDAŞ Yatırım Direktörü Mustafa Altun’un yanı sıra kurumların yatırım birimlerinde görevli personeller katıldı.

Yemekte konuşan Akboğa, sorumluluk bölgelerinde kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtımı hizmeti sunmak için paydaş ilişkilerini önemsediklerini belirterek, birlik ve beraberlik ayı olan ramazanda elektrik dağıtım sektörünün bölge temsilcileri ve çalışanları ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını kaydetti.

ÇEDAŞ’ın hizmet bölgesindeki her tüketicinin beklentisini dikkate aldığını vurgulayan Akboğa, "Elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz tüketicilerimize daha iyi hizmet sunmak ve tüketicilerimizin beklentileri ve taleplerini karşılamak adına paydaşlarımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Paydaşlarımız ile bir araya geldiğimiz program ve toplantılarda bölgemiz için en iyi hizmeti nasıl ve ne şekilde yürüteceğimize dair planlamalar ve değerlendirmeler yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÇEDAŞ'ın paydaşları ile geliştirdiği ilişkilerin müşteriler açısında olumlu sonuçlar ortaya çıkardığına dikkati çeken Akboğa, şunları kaydetti:

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2017 yılının mart ve nisan aylarında yapılan anket sonuçları, 10'uncu ELDER Sektör Toplantısı’nda bizzat bakanımız tarafından açıklandı. Ankette ÇEDAŞ’ın 2016 yılına oranla müşteri memnuniyetinde yüzde 33'lük bir artış sağlayarak hizmet bölgesinde müşteri memnuniyet oranını yüzde 70 seviyelerinin üstüne taşıdığı görüldü. Bu başarı grafiği, paydaşlarımızla kurduğumuz diyalog ve personelimizin özverisinin bir yansımasıdır."

- Ticaret Borsası Gürün'de iftar programı düzenledi

Sivas Ticaret Borsası yöneticileri ve Gürün ilçesindeki borsa üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Sivas Ticaret Borsası tarafından ilçedeki bir lokantada düzenlenen iftar programına, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Borsa Meclis Üyeleri ve ilçedeki Ticaret Borsası üyeleri katıldı.

Haberin Devamı

İftar programında konuşan Hastaoğlu, üyeleriyle sürekli bir arada olduklarını ancak böylesi bir vesileyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Hastaoğlu, yeni dönemde tekrardan aday olduğunu belirterek davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Borsanın çalışmaları hakkında da bilgi veren Hastaoğlu, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı, birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, dostluk, kardeşlik vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Siz değerli üyelerimizle, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi olan bu iftarı yapabilmenin hazzı içindeyiz. Göreve başladığımız günden beri hizmet kalitesini artırarak, çözüm üreten, ilimizin ve üyelerimizin gelişmesine katkı sağlayacak projeler ürettik ve uyguladık. Tüm bunları hizmet kalitemizi artırarak yapabilmek için kalite belgemizi yeniledik ve akredite borsa olduk. Yaptığımız her işi sizlerin desteği, paydaşlarımızın işbirliği, Sivaslı tüccar ve sanayicimizin ilgisi ile gerçekleştirdik ve birlikte gerçekleştirmeye de devam edeceğiz."