Gündem Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aslı ve Ferhat kazadan...

Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aslı ve Ferhat kazadan...

12.02.2018 - 09:43 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 17. bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Bu akşam yayınlanan Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Aslı ve Ferhat kaza geçirdi ve ortalık karıştı. Peki Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Aslı ve Ferhat kazadan...

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü ile heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümüne Aslı ile Ferhat'ın kaza geçirmesi damga vurdu. Peki Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı, Ferhat’ı terk etmeye karar verir ancak Ferhat’ın Aslı’yı bırakmaya niyeti yoktur. Ferhat, Aslı’yı durdurmaya çalışırken kaza geçirirler. Ölümden dönen çiftin hayata tutunmak için, birbirlerinden başka bir şeyleri yoktur.İdil, Yeter’in onu merdivenlerden ittiğini söyleyince ortalık karışır. Namık bebeğinin ölümünden Yeter’i sorumlu tutar ve onu Bolu’ya göndermeye karar verir. Ancak kapı önüne konan Yeter’in elinden tutmak için uzun zamandır bekleyen bir başkası vardır.Aslı ve Ferhat herkesten ve her şeyden uzak romantik bir gece geçirirken, yanı başlarında Cüneyt’in onlar için hazırladığı kötü sürprizden haberleri yoktur. Güzel ve Çirkin’in birbirine kavuştuğu bu gece hangi sürprizlere gebe?

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 18. BÖLÜM FRAGMANI

Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.