Gündem Siyah Beyaz Aşk 31. bölüm 2. fragmanı! Silahlar çekiliyor...

Siyah Beyaz Aşk 31. bölüm 2. fragmanı! Silahlar çekiliyor...

19.05.2018 - 12:01 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 31. bölüm için 2. fragman yayınlandı. Ferhat ile Namık yüzleşiyor. Ferhat için zorlu süreç şimdi başlıyor. Aslı, Ferhat'ın yanında olabilecek mi? Siyah Beyaz Aşk 31. bölüm fragmanları ve özeti...

Siyah Beyaz Aşk 31. bölüm 2. fragmanı Silahlar çekiliyor...

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor!

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 31. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferhat, babası Necdet'in katili olarak bildiği Namık Emirhan'dan intikam almak isterken, onun oğlu olduğunu öğrenir. Bu gerçek, Ferhat'ı yerle yeksan eder ve yıllardır büyük bir yalanın içine sıkışıp kaldığını fark eder. Ferhat, geçmişin intikamını almak için silahını çeker ve ateşler.

Aslı, silah sesini duyar ve ormana gelir. Ferhat'ı engellemeye çalışsa da Aslı'yı zor bir sınav beklemektedir. Ferhat, Aslı'ya kendisinin umutsuz bir vaka olduğunu söylese de Aslı'nın ondan vazgeçmeye niyeti yoktur. Ferhat'ı bir başına bırakmayan Aslı, onu yaralarından tanıdığını bir kez daha hatırlatır.

Haberin Devamı

Ferhat ve Aslı, hayatlarına sallantılı şekilde devam etmelerine rağmen ayrılmamayı kafalarına koymuştur. Fakat bu çiftin mutluluğuna mani olmak isteyen Cüneyt ve Jülide, çok haince bir planı harekete geçirir. Ferhat, Cüneyt'i yakaladığını ve her şey için son olacağını düşünürken; Jülide'nin Aslı'yı öldürmek üzere olması tüm düşüncelerini tepetaklak edecektir.

Ferhat, çok geç olmadan Jülide'nin elinden Aslı'yı kurtarmayı başarabilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SİYAH BEYAZ AŞK 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SİYAH BEYAZ AŞK 31. BÖLÜM FRAGMANI