Oynatma Listesi
FUTBOL

Göksel Gümüşdağ'dan Bahattin Şimşek tepkisi

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe maçı sonrası hakem kararlarına tepki gösterdi.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldukları ve 3 kırmızı kart gördükleri maçın ardından hakem Bahattin Şimşek'e tepki gösterdi.

GÜMÜŞDAĞ'IN SÖZLERİ

Maçtan çok maalesef hakemin öne çıktığı bir müsabaka oldu. Özellikle ilk yarı 12. dakikada Gustavo'ya verilecek direkt kırmızı kartı, ki VAR'da tecrübeli bir hakem olmasına rağmen, veremeyince oyuncuların psikolojik olarak tamamen sıkıntıya girmesini sağladı hakem.

Maç boyu 90 dakika, Caner diye oyuncuyu hepimiz dinliyoruz. Sicilini de biliyoruz. Buna rağmen 90 dakika bir kart çıkaramıyor. İrfan Can olunca 2 kelime söyleyince çıkarıyorlar. Ben şöyle düşünüyorum. Tabii, Rafael'e bakıyorsunuz. Bütün Türkiye görüyor. Önümde ekran var. Rafael değmiyor bile. Değmediği halde bana niye yapıyorsun diyor, kart görüyor. İnanılmaz bir şey. Anlayamıyorum. Mesele Fenerbahçe değil. Galip gelir mağlup olursunuz. Keşke 11 kişi 4-1 yenilseydik. İlk yarı bütün Türkiye'nin malumu 3-4 olacak maç. Adalet olmayınca neticeye gitmiyor bu işler.

Hakem Bahattin Bey, maalesef yani kariyeri de gösteriyor ki bu maçı kaldırabilecek bir hakem değil. Bunu biliyoruz. Bir de seyircisiz maç. Ezildi, kaldıramadı. Hakaretler ediyor. Bu lig bu şekilde nasıl biter.

Biz geçen yılın şampiyonuyuz. Şampiyon takıma diğer takımların direnç göstermesi normal. Hakemlerin bazılarının bu direnci göstermesini anlamak güç. Ben Bahattin Şİmşek'in bu gece uyku uyuyabileceğine inanmıyorum. Biraz vicdanı, biraz Allah korkusu, biraz şahsiyeti varsa gece uyku uyuyamaz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER