Oynatma Listesi
SKORER TV

Şampiyon Trabzonspor kupasına kavuştu

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda düzenlenen görkemli törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, kupasına kavuştu. Bordo-mavililer denizde yüzlerce kayık ve geminin eşliğindeki 'Şampiyonların filosu' ile taraftarı denizden selamladıktan sonra üstü açık otobüsle, konvoylarla kutlamaların yapılacağı stadyuma geldi. Saat 16.00?da kapılarını açan Medical Park Stadyumu'nda akın eden taraftarlar izdiham oluşturdu. Saat 18.00?de başlayan kutlamalarda sahanın ortasına kurulan dev platformda sahne alan Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ile Yener Çevik gibi sanatçı ve müzisyenler şarkılarıyla tribünleri dolduran taraftarları coşturdu. Sahne performanslarının ardından sahaya çıkan kasketliler horon ekibi, Kuzeyin Uşakları Halk Oyunları Topluluğu ve kolbastı ekibi yöresel danslarıyla tribünleri şenlendirdi.

ŞAMPİYONLUK FORMASI SERGİLENDİ
Şampiyon takımın oyuncuları, meşalelerle çevrelenen Zafer Yolu'ndan seçtikleri şarkılar eşliğinde dans ederek platforma çıktı. Ülkelerinin bayraklarını sırtlarına bağlayan futbolcular, şampiyonluğa özel olarak üretilen gold rengi armalı, üzerinde sonsuzluk işareti bulunan ve '2021-22 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor' yazan şampiyonluk formasını giyerek sergiledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER