Oynatma Listesi
EURO 2020

Şenol Güneş: "Hedefimiz gruptan çıkmak"

A Milli Futbol Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, "Hedef gruptan çıkabilmek. 9 puan, 6 puan, 4 puan... Çıktıktan sonra nasıl çıktığı önemli değil. İtalya'ya karşı iyi oyun bekliyorum, inşallah hayal kırıklığına uğramayız. Şu anda çalışmanın ilk basamağındayız." dedi.

A Milli Futbol Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş ve Yusuf Yazıcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"Bizi karşılayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Görmek istiyorlar, imza, forma, sarılmak istiyorlar. Bunlar çok güzel. Ancak izin veremiyoruz. 4 arkadaşımızı maalesef bırakmak zorunda kaldık, bıraktığımız oyuncuların performansından memnundum"

"4 oyuncumuzu getiremedik, çok değerliler. Mahmut'un biraz sıkıntıları vardı, 4'ünden de memnunum. Onlar da teşekkür ettiler, akşam biraz zorlandık. Karar verirken daha çok zorlandık ama bir karar verecektik."

"Moldova maçında daha önce oynamayan oyuncular görev alacak. İtalya maçında en üst seviyede en iyi takımımızla olacağız."

"Rakibin gücüne ve oyununa bakmadan kendi oyunumuzu oynayacağız. Hedef gruptan çıkabilmek. 9 puan, 6 puan, 4 puan... Çıktıktan sonra nasıl çıktığı önemli değil. İtalya'ya karşı iyi oyun bekliyorum, inşallah hayal kırıklığına uğramayız. Şu anda çalışmanın ilk basamağındayız."

 

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER