Galatasaray 1.5 saatten 8 dakikaya

1.5 saatten 8 dakikaya

10.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın maç günlerinde stada ulaşırken çektiği çile sona erecek.

1.5 saatten 8 dakikaya

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Başkan Dursun Özbek, gelecek ay yapılacak mali genel kurulda Kemerburgaz’daki 200 dönümlük tesis müjdesini verecek. TT Arena’ya gitmek için 1.5 saatlik trafik çilesi çeken ve “Sanki deplasmana gidiyoruz” diye sitem eden Cim-Bom, bu tesisler sonrası 8 dakikada stada ulaşacak.

Galatasaray’ın Florya’dan sonraki yeni durağı, sarı-kırmızılı takımın önemli bir çilesini de ortadan kaldıracak.

Milliyet’in daha önce duyurduğu, yeni antrenman bölgesinin Kemerburgaz’da olacağı müjdesinin başkan Dursun Özbek tarafından gelecek ay yapılacak Galatasaray Olağan mali Genel Kurulu’nda verileceği ifade edildi. Kemerburgaz’daki yeni arazinin, her yönden büyük avantajlar içerdiği belirlendi.

Yola uzak olmayan 200 dönümlük Kemerburgaz’daki arazinin Türk Telekom Arena’ya yakınlığı ise büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Buradaki araziden Türk Telekom Arena’ya 8 dakikada ulaşılabildiğinin altı çizildi. Florya’dan maç günleri Türk Telekom Arena’ya 1-1.5 saatte gidilebildiğini belirten sarı-kırmızılı yetkililer, “Sanki deplasmana gidiyoruz. Yeni tesislerimizde böyle bir sorun kesinlikle olmayacak” yorumunu yaptı. Galatasaray’ın 200 dönümlük yeni arazisi hem antrenman sahası problemini ortadan kaldıracak hem de altyapılara, çalışma alanları yaratacak. Sarı-kırmızılı camia, bu operasyonla Dursun Özbek’in Galatasaray’ın tarihine geçecek bir hamlede bulunduğuna dikkat çekiyor.

Yazarlar