1.Lig 1. Lig ekibinden Luka Modric hamlesi! Transfer için başkan görüştü

1. Lig ekibinden Luka Modric hamlesi! Transfer için başkan görüştü

12.01.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Real Madrid'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Luka Modric'e Türkiye'den talip çıktı. Spor Toto 1. Lig ekibinde kulüp başkanının Hırvat orta saha ile transfer için görüştüğü öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...

1. Lig ekibinden Luka Modric hamlesi Transfer için başkan görüştü

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda inanılmaz bir performans göstererek ülkesi Hırvatistan'ı dünya üçüncülüğüne taşıyan Luka Modric'le ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Spor Toto 1. Lig temsilcisinin tecrübeli yıldızı transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Real Madrid'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Luka Modric'e Al Nassr'ın da ilgisinin olduğu belirtildi. Hırvat orta saha için ABD ve Körfez'den de tekliflerin bulunduğu kaydedildi. 37 yaşındaki orta saha için bomba transfer hamlesi Spor Toto 1. Lig ekibinden geldi.

1. Lig ekibinden Luka Modric hamlesi Transfer için başkan görüştü

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Spor Toto 1. Lig'de sezonun ilk yarısını 38 puanla tamamlayarak şampiyonluk hedefleyen Eyüpspor, Luka Modric'i transfer etmek için çalışmalarına başladı. Eyüpspor'a Avrupa standartlarında bir tesis kazandıran, stadyumu yenilemek isteyen Murat Özkaya'nın planladığı dev proje için 37 yaşındaki yıldızın transferini gerçekleştirmeyi istediği vurgulandı.

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın Luka Modric ile transfer görüşmesinde bulunduğu ve İstanbul ekibinin projesi hakkında bilgiler verdiği belirtildi. 37 yaşındaki Luka Modric'in şu an gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye almadığı aktarıldı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK

37 yaşındaki yıldız futbolcunun Real Madrid'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Hırvat on numaranın güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. NK Zadar'da futbola başlayan Luka Modric daha sonra Dinamo Zagreb, Zrinjski Mostar, Inter Zapresic ve Tottenham formaları giydi. Hırvat oyuncu için Real Madrid, 2012-2013 sezonu başında 35 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

1. Lig ekibinden Luka Modric hamlesi Transfer için başkan görüştü

KUPA KOLEKSİYONERİ

Luka Modric için 2018 senesi rüya gibi geçti. Hırvat oyuncu, 2018'de dünyanın en iyi futbolcusu, Ballon d'Or ve Avrupa'nın en iyi oyuncusu unvanını ele geçirdi. Luka Modric kariyeri boyunca; 5 Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Kulüpler Şampiyonası, 3 La Liga, 4 UEFA Süper Kupası, 1 İspanya Kral Kupası, 4 İspanya Süper Kupa, 3 Hırvatistan Ligi, 2 Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

TRANSFERDE HIZLI DAVRANDILAR

Eyüpspor transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çekti. Berke Özer, Halil Akbunar, İbrahim Yılmaz ve Melih Kabasakal'ı kadrosuna katan Eyüpspor'un transferdeki diğer hedeflerinin Bafetimbi Gomis ve Efe Sarıkaya olduğu belirtildi.