1.Lig 1461 Trabzon'da son dakika tesellisi

1461 Trabzon'da son dakika tesellisi

24.03.2014 - 15:56 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Al, "Adanaspor karşısında aradığımız ve bize 1 puanı getiren golü uzatma dakikalarında bularak maçı kaybetmedik" dedi.

1461 Trabzonda son dakika tesellisi

PTT 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor ile 3-3 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, rakipleri karşısında aradıkları, kendilerini 1 puanı getiren golü uzatma dakikalarında bularak maçı kaybetmediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Al, yaptığı açıklamada, zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Adanaspor'un da ligdeki durumu iyi değildi. Onlar da ev sahibi olma avantajını kullanıp, bulundukları kritik bölgeden uzaklaşmak istiyorlardı. Maça iyi başlayan taraf biz olduk ve bulduğumuz erken golle de öne geçmeyi başardık. Fakat iyi oynamamıza rağmen bireysel hatalarımızın önüne geçemedik" dedi.

Savunmada yaşanan sıkıntılar nedeniyle kalelerinde 3 gol gördüklerini ifade eden Al, şöyle devam etti:

"Fakat oyuncularım oyundan düşmedi ve gol aramaya devam ettiler. İlk yarının son dakikasında bulduğumuz ikinci golle soyunma odasına girdik. İkinci yarı da bambaşka bir 1461 Trabzon vardı. Çok iyi bir ikinci yarı oldu. İyi mücadele ettik. Bu yarıda oyuncularım oyundan kopmadı ve ısrarla skoru eşitlemenin yollarını aradılar. Sahada iyi olan taraftık ve bir çok pozisyon bulduk. Üst üstte ataklar geliştirdik fakat aradığımız golü bulmakta zorlandık. Karşılaşmanın bitimine 15 dakika kala, oyunda 10 kişi kalmamıza rağmen pes etmedik ve ısrarımızı sürdürdük. Aradığımız ve bize 1 puanı getiren golü uzatma dakikalarında bulduk ve maçı kaybetmedik. Şayet golü daha erken bulabilmiş olsaydık, sahadan 3 puanla da ayrılabilirdik."

Haberin Devamı

Sık sık yaptıkları bireysel hatalarının üzerinde duracaklarını belirten Al, oyuncularının ortaya koydukları istekli futbolun kendisini memnun ettiğini, aynı istekle devam etmeleri halinde gelecek haftalar için puan ve puanlar almalarının zor olmayacağını sözlerine ekledi.