Dünya Kupası 2022 Katar Dünya Kupası'nda görkemli açılış!

2022 Katar Dünya Kupası'nda görkemli açılış!

20.11.2022 - 20:46 | Son Güncellenme:

İlk kez Kasım-Aralık ayları arasında düzenlenen 2022 Dünya Kupası, Katar-Ekvador maçıyla resmen başladı. Dev turnuvanın açılış seramonisi karşılaşma öncesinde çeşitli görsel şovlarla yapıldı. Dansçılar sahneye çıktı, konserler verildi, havai fişek ve ışık gösterileri yapıldı.

2022 Katar Dünya Kupasında görkemli açılış

Güney Koreli şarkıcı Jung Kook, Al-Bayt Stadyumu'nda Katar ile Ekvador arasında oynanacak Katar 2022 Dünya Kupası A Grubu maçı öncesinde açılış töreninde sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Kook performansıyla hem tribünleri hem de ekran başındakileri coşturdu. Dünya Kupası öncesi harika bir konser verdi. Katar'da aynı zamanda birçok dansçı da sahneye çıktı. Harika görsel şovlar yapıldı, izleyenler adeta büyülendi.

2022 Katar Dünya Kupasında görkemli açılış

2022 Dünya Kupası maskotu La'eeb de zaman zaman gösterilere eşlik etti. Katar-Ekvador mücadelesi öncesinde sahneye çıkan dansçılar, Dünya Kupası takımlarının bayraklarını salladı.

2022 Katar Dünya Kupasında görkemli açılış

Bayraklı gösteriler de izleyenler tarafından oldukça beğenildi.  Al-Bayt Stadyumu'nda, Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan ülkelerin şişme formaları da görücüye çıktı. Tüm bu gösteriler esnasında dumanlı ve alevli şovlar da yapıldı.

Al-Bayt Stadyumu'nda adeta görsel şölenle mücadele öncesinde harika bir atmosfer oluşturuldu.  Açılış karşılaşmasından hemen önce Katar'ın Al Khor kentindeki Al Bayt Stadyumu'nun dışında bir havai fişek gösterisi görülüyor. 

Haberin Devamı

2022 Katar Dünya Kupasında görkemli açılış

Açılışta birçok dansçı 2022 Dünya Kupası logosu etrafında izleyenlere şov sundu. O anlar farklı açıdan da işte bu şekilde objekitflere yansıdı. 2022 Dünya Kupası maskotu La'eeb de seramoninin ilgi odaklarından biri oldu. Daha önceki Dünya Kupaları'nın maskotları da Al-Bayt Stadyumu'nda yer aldı. 

2022 Katar Dünya Kupasında görkemli açılış

Tüm maskotlar stadyumda ışıklı gösterilerle birlikte eğlenceli anlara sebep oldu. Birçok farklı kareografi ve konseptle dansçılar performanslarıyla izleyenleri mest etti. 

ABD'li aktör Morgan Freeman ile Katarlı YouTuber Ghanim al Muftah açılış seromonisine birlikte katıldı. Freeman ile Muftah kısa bir süre koyu sohbete daldı. ABD'li aktör, YouTuber Ghanim al Muftah'ı dikkatle dinledi. Farklı farklı gösteriler de stadyumda eğlence ve kültür çeşitliliği yarattı. 

2022 Katar Dünya Kupasında görkemli açılış

Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani, Katar ile Ekvador arasında oynanan maç öncesinde Dünya Kupası'nın açılış töreninde konuşma yaptı. FIFA Başkanı Gianni Infantino, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad al-Thani'ye işte böyle selam verdi. 

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad al-Thani, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile birlikte Al-Bayt Stadyumu'nda Katar ile Ekvador açılış maçı öncesinde triibünlere el sallıyor. Katarlı taraftarların birçoğu yerel kıyafetleriyle karşılaşma için tribündeki yerini aldı. 

Haberin Devamı

2022 Katar Dünya Kupasında görkemli açılış

Yazarlar