Galatasaray 5 yaşındaki Alejandro derbide birbirini boğazlayanlara örnek olsun!

5 yaşındaki Alejandro derbide birbirini boğazlayanlara örnek olsun!

14.05.2013 - 17:53 | Son Güncellenme:

Dünya derbisinde milli takım forması giyen iki kaptan Volkan ile Sabri birbirini boğazladı. İspanya'da minikler liginde 5 yaşındaki Alejandro, birbirleriyle tartışan hakem ile hocasını ayırdı.

5 yaşındaki Alejandro derbide birbirini boğazlayanlara örnek olsun

Mehmet Çiftçi Skorer Dış Haber

Pazar günü Şükrü Saraçoülu Stadı'nda oynanan olaylı derbide Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel ve Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu'nun birbirlerini boğazlaması üzerineİspanya'da 5 yaşındaki Alejandro Rodriguez sporda gündemin ve şiddetin gündemine oturdu.

Minikler liginde Union Viera ile Las Palmas de Gran Canarya rasında oynana karşılaşmada teknik direktör ile hakem arasında çıkan tartışmanın uzaması üzerine araya giren minik Alejandrı tarafları ayırarak "Lütfen birbirinize bağırmayın ben sadece futbol oynamak istiyorum" dedi.

Alejandro'nun bu davranışı üzerine tarafların tartışmayı keserek küçük afacana sarıldığı ve hak verdiği görüldü. Bu olayın İspanya'da büyük yankı yapan bu olay sonrası bir radyoya bağlanan Alejandro'nun babası Javier Rodriguez, "Oğlumla gurur duyuyorum açıklaması yaptı. Sporda şiddetin her ülkenin birinci sorunu haline geldiğini itiraf eden baba Rodriguez oğlum umarım bu davranışı ile büyüklere örnek olur" dedi.