1.Lig A.Gücü'nde "Kaplan" dönemi

A.Gücü'nde "Kaplan" dönemi

11.11.2012 - 23:24 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde Yılmaz Özlem'den boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Kaplan getirildi.

A.Gücünde Kaplan dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü Kulübü’nde Yönetim Kurulu, 1-0’lık TKİ Tavşanlı Linyitspor yenilgisinin ardından sözleşmelerini tek taraflı feshettiği teknik direktörler Yılmaz özlem ve Taner Öcal’ın yerine Mustafa Kaplan ile prensip anlaşmasına vardı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sarı lacivertli yönetim kurulu, teknik ekibin sözleşmesini feshettikten sonra bir dönem Gençlerbirliği’ni de çalıştıran Mustafa Kaplan’ı Beştepe Tesisleri’nde görüşmeye davet etti.

Tesislerdeki görüşmenin sonunda tarafların prensip anlaşmasına vardığı ve Kaplan’ın yarın saat 17.00’de yapılacak antrenmanda takımın başında yer alacağı öğrenildi.

Mustafa Kaplan görüşmenin ardından, AA muhabirine anlaşmayı doğrulayarak resmi sözleşmenin yanın imzalanacağını ifade etti.

Yönetimle yaptığı görüşmede parasal konuların gündeme gelmediğini kaydeden Kaplan, şunları söyledi: ”Bizi göreve çağırdılar. Görevden kaçmak olmazdı. Bu kulüpte 10 seneye yakın çalıştım. Bende çok emeği var, bu kulüp sayesinde antrenör oldum, para pul kazandım. Umarım Ankaragücü için de bizim için de hayırlı olur.”