Milli Takım A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!

A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!

16.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Futbol Takımında 4 isme ilk davet

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan ve Muhammed Şengezer, ilk kez aday kadroya davet edildi. Bu isimlerin dışında kaleci Okan Kocuk daha önce çağrılmış, ancak ailevi sebepler nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

Kadroya davet edilen futbolcular ise şunlar:

KALECİ: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Uğurcan Çakır

DEFANS: Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Cenk Özkacar

ORTA SAHA: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan

FORVET: Forvet: Cengiz Ünder, İ.Can Kahveci, Yunus Akgün, B.Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı.

Milli takıma davet edilen futbolcular, liglerinde hafta sonu yapılacak maçların ardından 18 Mart Pazartesi günü sabah saatlerinde TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak ve ilk idmanını yapacak.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Montella’nın öğrencileri 22 Mart Cuma günü TSİ 22.45’te Macaristan ile (Puskas Arena), 26 Mart Salı günü de yine ayrı saatte Avusturya ile (Ernst Happel) karşılaşacak.

Yazarlar