2024 Avrupa Şampiyonası

2024 Avrupa Şampiyonası

Son dakika 2024 Avrupa Şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2024 Avrupa Şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2024 Avrupa Şampiyonası haber sayfamızda...

2024 Avrupa Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.118 2024 avrupa şampiyonası haberi bulunmuştur.
West Ham United, Ruben Amorim'e teklifinde Liverpool'u geride bıraktı!
West Ham United, Ruben Amorim'e teklifinde Liverpool'u geride bıraktı! Ruben Amorim'i teknik direktör listesinde bulunduran West Ham United'ın Liverpool'dan daha fazla bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı Süper Lig’de 33’üncü hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtları yayınlandı. Haftanın en çok tartışılan pozisyonları arasında yer alan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararında hakemler arasındaki konuşmalar netlik kazandı.
23.04.2024 Süper Lig
UEFA'dan 2024 Avrupa Şampiyonası'nda radikal değişiklik!
UEFA'dan 2024 Avrupa Şampiyonası'nda radikal değişiklik! UEFA'nın Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda radikal bir karara imza atacağı öne sürüldü.
23.04.2024 EURO 2024
Barcelona'da Frenkie de Jong depemi! Sezonu kapattı
Barcelona'da Frenkie de Jong depemi! Sezonu kapattı UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve La Liga'da da Real Madrid'e mağlup olan Barcelona'da Frenkie de Jong'un sezonu kapattığı öğrenildi.
22.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli 2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlıkları kapsamında Macaristan ile deplasmanda karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 1-0 yenildi. Spor yazarları karşılaşmayı yorumladı.
23.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım
Macaristan - Türkiye maçından kareler
Macaristan - Türkiye maçından kareler A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında özel maçta Macaristan'a konuk oldu.
22.03.2024 Milli Takım
Zeki Çelik: Herkes bu kadroda olmak için mücadele ediyor!
Zeki Çelik: Herkes bu kadroda olmak için mücadele ediyor! A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan ile oynayacağı maç öncesi Zeki Çelik konuştu.
21.03.2024 Milli Takım
Macaristan - Türkiye maçının hakemi belli oldu
Macaristan - Türkiye maçının hakemi belli oldu A Milli Takım, yarın deplasmanda Macaristan ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Mücadelede düdük çalacak hakem belli oldu.
21.03.2024 Milli Takım
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum'
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum' Manchester United'ın Portekizli savunmacısı Diogo Dalot, Beşiktaş ve Fernando Santos ile ilgili konuştu. Diogo Dalot'un Beşiktaş taraftarına dair kullandığı ifadeler dikkat çekti.
18.03.2024 Beşiktaş
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu A Milli Takımımızın EURO 2024'te giyeceği formalar ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet! A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
16.03.2024 Milli Takım
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe maçını izledi!
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe maçını izledi! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise ile karşı karşıya geldiği maçı tribünden takip etti.
14.03.2024 Fenerbahçe
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret!
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret! UEFA Başkanı Aleksander Čeferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
14.03.2024 Futbol
TFF açıkladı! EURO 2024 öncesi Milli Takım'ın son provası Polonya karşısında
TFF açıkladı! EURO 2024 öncesi Milli Takım'ın son provası Polonya karşısında 2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Milli Takım, final turnuvası öncesindeki son özel maçını 10 Haziran'da deplasmanda Polonya ile oynayacak.
13.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella'dan Fenerbahçeli yıldıza yakın takip! Listesine dahil etti
Vincenzo Montella'dan Fenerbahçeli yıldıza yakın takip! Listesine dahil etti A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusunu yakın takibe aldığı iddia edildi. İtalyan teknik direktörün yıldız futbolcuyu geniş listesine dahil ettiği aktarıldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Can Uzun, Milli Takım tercihini açıkladı! 'Kalbimin sesini dinledim'
Can Uzun, Milli Takım tercihini açıkladı! 'Kalbimin sesini dinledim' Almanya'da Nürnberg forması giyen Can Uzun'un milli takım tercihi merak ediliyordu. Başarılı futbolcu, tercihini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
4.03.2024 Milli Takım
Fenerbahçe'den 4 yıldıza Avrupa devleri talip! Transfer için büyük yarış
Fenerbahçe'den 4 yıldıza Avrupa devleri talip! Transfer için büyük yarış Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışında zirveye oynayan Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı. Sarı-lacivertlilerde, 4 yıldızın gösterdiği muhteşem performans sonrası Avrupa devlerinin kıskacına girdiği öğrenildi.
23.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yeni rekor hedefi! Ferdi Kadıoğlu'nda EURO 2024 faktörü
Fenerbahçe'de yeni rekor hedefi! Ferdi Kadıoğlu'nda EURO 2024 faktörü Eljif Elmas, Vedat Muriqi ve Kim Min-Jae gibi satışlarla dikkat çeken Fenerbahçe, son olarak Arda Güler'i Real Madrid'e gönderdi. Fenerbahçe'de sıradaki rekor hedefinin Ferdi Kadıoğlu olduğu öne sürüldü.
17.02.2024 Fenerbahçe
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi A Milli Takım, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sırada yer aldı.
15.02.2024 Milli Takım
BBC muhabirinden Arda Güler itirafı! 'Kimse o geceden sonra unutmadı'
BBC muhabirinden Arda Güler itirafı! 'Kimse o geceden sonra unutmadı' UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Galler'in aynı grupta yer almasının ardından BBC muhabirinden değerlendirme geldi. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde de Türkiye ile aynı grupta yer aldıklarını belirten Galli gazeteci, Arda Güler ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
10.02.2024 Milli Takım
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil'
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil' UEFA Başkanı Alexander Ceferin, yeniden gündeme gelen Avrupa Süper Ligi projesi ile ilgili konuştu. Alexander Ceferin'in sert açıklamaları dikkat çekti.
8.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

2024 Avrupa Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.