Futbol A Milli Kadın Futbol Takımı, Bulgaristan'ı 2-0 mağlup etti

A Milli Kadın Futbol Takımı, Bulgaristan'ı 2-0 mağlup etti

07.04.2022 - 20:10 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Futbol Takımı, 2023 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki 7. maçında Bulgaristan'ı 2-0 yendi.

A Milli Kadın Futbol Takımı, Bulgaristanı 2-0 mağlup etti

Milliler, Lokomotiv Stadyumu'ndaki mücadelenin ilk yarısını 41. dakikada Ece Türkoğlu'nun attığı golle 1-0 önde kapattı. 88. dakikada Ebru Topçu ile bir gol daha bulan A Milli Kadın Futbol Takımı, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Türkiye, bu sonuçla puanını 10'a yükseltti. Karşılaşmayı TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin de tribünden takip etti. Milliler, bir sonraki maçında 12 Nisan'da İsrail'e konuk olacak.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, sonuçtan ve oyundan memnun olduğunu söyledi. İlk deplasman galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduğunu belirten Kıragası, ''Müsabakayı gol yemeden tamamlamamız sevindirici. Sırada İsrail maçı var. O karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanacağız. Hedefimiz üç puan'' dedi.

STAT: Lokomotiv Plovdiv
HAKEMLER: Tanja Racic, Aida Jusufovic , Merima Homarac, Almasa Hodzic
BULGARİSTAN: Roksana Shahanska, Nikoleta Boycheva, Yana Yordanova (Dk.78 Yuliana Aleksandrova), Yanitsa Ivanova, Nora Dimitrova, Yoana Stankova (Dk.63 Veronika Gotseva), Ivana Naydenova, Eva Dupuy (Dk.56 Yana Dineva), Lora Petrova, Dimitra Ivanova (Dk.77 Kristiana Karaivanova), Simona Petkova (Dk.56 Polina Rasina)
TÜRKİYE: Selda Akgöz, Ece Tekmen, İpek Kaya, Kezban Tağ, Berna Yeniçeri, Emine Ecem Esen, Ebru Topçu (Dk.90 Tuğba Karataş), Arzu Karabulut (Dk.65 Busem Şeker), Elif Keskin, Birgül Sadıkoğlu (Dk.88 Büşra Kuru), Ece Türkoğlu
GOLLER: Dk.41 Ece Türkoğlu, Dk.88 Ebru Topçu
SARI KARTLAR: Yana Dineva, Nikoleta Boycheva, Elif Keskin, İpek Kaya

Haberin Devamı

Aubameyang’ın Eintracht Frankfurt’a attıgı en iyi goller

Yazarlar