Galatasaray ABD'DE KÖŞE KAPMACA

ABD'DE KÖŞE KAPMACA

31.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray ve Beşiktaş’ın kaptanları; Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusunun aklını çelmek için yakın markaj uyguluyor. Olcan’ın ise yakın dostlarına, “Bu konuda Trabzonspor’un menfaatleri belirleyici olacak. Benimle ilgili alacakları karara da saygı duyacağım. Hangi kulüple anlaşırlarsa gider masaya otururum” yanıtını verdiği öğrenildi

ABDDE KÖŞE KAPMACA

Transferin gözde ismi Olcan Adın konusunda rekabet kısmen ABD’ye de sıçradı. Trabzonspor’un başarılı kanat oyuncusunu transfer etmek için Galatasaray ve Beşiktaş yoğun şekilde mesai harcarken, yıldız futbolcuyu ikna etmek ise iki dosta düştü.

Milli Takım’ın başarılı şekilde devam eden yurt dışı kampında Olcan’a Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ile Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin’in bazen şaka yollu takıldığı, bazen de ciddi ciddi markaja aldıkları belirtildi. Tolga’nın eski takım arkadaşını Beşiktaş’a çağırdığı, Selçuk İnan’ın ise yakın dostunu Galatasaray formasıyla görme arzusunu sık sık dile getirdiği bildirildi.

Haberin Devamı


ABD’de kendini tamamen işine veren Olcan’ın, takım arkadaşlarının bu arzusuna teşekkür ederek, “Bu konuda Trabzonspor’un menfaatleri belirleyici olacak. Benimle ilgili alacakları karara da saygı duyacağım. Hangi kulüple anlaşırlarsa gider masaya otururum” dediği ifade edildi. Olcan’ın bu şekilde iki dostuna da eşit mesafede yaklaştığı vurgulandı.

Aysal el koydu

Diğer taraftan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Olcan Adın transferi için bütün yetkiyi eline aldı. Daha önce Trabzon’da iken konuyu aktardığı İbrahim Hacıosmanoğlu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan Aysal’ın, cazip bir teklif sunacağı belirtildi.

Galatasaray’ın 2 milyon euro ile beraber Yekta, Umut ve Emre Çolak’tan birini Karadeniz ekibine vermeye hazır olduğu öğrenildi. Ancak Beşiktaş cephesinde ise 2. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu transfer için İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan söz aldığı iddia edildi.