Galatasaray Abdurrahim Albayrak yıllar sonra açıkladı: Burak Yılmaz'ı kamptan kaçırdım!

Abdurrahim Albayrak yıllar sonra açıkladı: Burak Yılmaz'ı kamptan kaçırdım!

20.01.2024 - 09:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, TRT Spor'a birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak yıllar sonra açıkladı: Burak Yılmazı kamptan kaçırdım

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'a futbol gündemi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

İşte Albayrak'ın açıklamaları: "Dursun Özbek ile devamlı görüşüyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz. Dursun Özbek'i yapılacak seçimde maddi manevi ne olursa olsun destekleyeceğim. Dursun Başkanımı ne olursa olsun destekleyelim. Bizim desteklerimize ihtiyacı var. Dursun Özbek borçsuzluk kağıdını almak için cebinden çok büyük para ödedi, ben canlı gördüm. Dursun Özbek geçmiş dönemleri suçlamayan tek başkan. Diğer takımlara bakıyorsun hepsi geçmiş dönemlere laf ediyor. Galatasaray camiasını birleştirdi Özbek.

'ERDEN TİMUR HEP YARDIMCI OLDU'

Erden Timur, en zor zamanlarda bize yardımcı olmuştu. Emre Akbaba'yı alırken bir sponsorluk yüklemiştim ona, Falcao'yu alırken yine bir sponsorluk yapmıştı. Daire vererek zor zamanlarda Galatasaray'a yardımcı olmuştu.

Haberin Devamı

Abdurrahim Albayrak yıllar sonra açıkladı: Burak Yılmazı kamptan kaçırdım

'PRANDELLI'Yİ BEN GÖNDERDİM'

Cesare Prandelli bana tüm takımı değiştirmemiz gerektiğini söyledi. Ben de Prandelli'yi değiştirdim. Sonra o kadro ve Hamza hoca ile şampiyon olduk.

'MUSTAFA CENGİZ'E KİMSE TEŞEKKÜR ETMEDİ'

Mustafa Cengiz ameliyattan çıkıp bana 'Ödemeleri yaptın mı?' diye soruyordu. Çıkıp bir kere teşekkür etmediler. Galatasaray'da hiç kimse görevden kaçamaz özellikle başkan arıyorsa hiç kaçamaz.

Abdurrahim Albayrak yıllar sonra açıkladı: Burak Yılmazı kamptan kaçırdım

'BURAK YILMAZ'I KAÇIRDIM'

Biz Burak Yılmaz'ı, Trabzonspor'dan almak istedik ancak o dönemin başkanı bize satmak istemedi. Selçuk İnan yanıma gelip 'Burak Yılmaz'ı almalıyız benim maaşımdan kesilsin' dedi. Biz de gidip Burak Yılmaz'ı alıp geldik. Burak Yılmaz'ı, Spartak Moskova'nın kampından kaçırdım.

'FALCAO'NUN GELMESİ MUCİZE'

Radamel Falcao'yu, Türkiye'ye getirmek bir mucizeydi. Hatta kendisi Covid döneminde maaşında indirim yapan isimlerdendi. Ünal Aysal bana 'Onu almadan gelmeyeceksin' demişti."

 

Yazarlar