Diğer Acılar katlanıyor

Acılar katlanıyor

12.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Deprem bölgelerinden gün geçtikçe kötü haber gelmeye devam ediyor, kaybettiğimiz sporcuların sayısı artıyor. Voleybol ve futbol camiası, vefat eden isimler için ağlıyor.

Acılar katlanıyor

Türkiye; çocuk, genç, yaşlı mucizevi biçimde enkazdan çıkarılan vatandaşlarımıza sevinirken, kötü haberler de gelmeye devam ediyor.

Voleybol ve futbol federasyonları son kayıplarını sosyal medya hesaplarından açıkladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Voleybol Takımı sporcularından Ümitcan Doğan, Azat Jumayev, Sevgi Cihangir, Malatya BBSK’dan Emincan Kocabaş, Adıyaman Gençlerbirliği’den Gamze Naz Cücük, Emine Arslan ve Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı’ndan Ceren Akman ve altyapı sporcusu Elçin Çınar deprem felaketinde hayatlarını kaybettiler.

Voleybol camiası üst üste kaybettiği sporcular için üzülürken, bir kötü haber de Türkiye Futbol Federasyonu’ndan geldi. TFF Kadınlar 3. Lig kulüplerinden Beykentspor’dan Buse Coşkun ve 5 Ocak Demirspor’dan Elif Berra Uzun’un hayata gözlerini yumduğu açıkladı.

Ayrıca Kahraman-maraş’ta enkaz altında kalan il hakemi olan Furkan Kürşad Demir, Gaziantep’te il gözlemcisi olan Cevdet Karakurt, Hatay’da aday hakem Cevher Çakmak ve Ceren Çakmak kardeşler, yine Hatay’da il hakemi olan Hasan Bihan ve bölgesel yardımcı hakem Eyyup Saydam’ın vefat haberini federasyon duyurdu.

Türkiye Halter Federasyonu da depremde eski milli takım antrenörlerinden Akif Akben ile halter sporcusu Yaşar Bekçi’nin vefat ettiğini açıkladı.