Fenerbahçe Acun Ilıcalı'dan İrfan Can Kahveci paylaşımı!

Acun Ilıcalı'dan İrfan Can Kahveci paylaşımı!

05.12.2023 - 21:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yükselen formu ile dikkat çeken ve Sivasspor'a karşı jeneriklik bir gol atan İrfan Can Kahveci ile ilgili Acun Ilıcalı'dan paylaşım geldi.

Acun Ilıcalıdan İrfan Can Kahveci paylaşımı

Fenerbahçe, Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Sivasspor'u konuk etti. Fenerbahçe'de öne çıkan isimler İrfan Can Kahveci oldu. Acun Ilıcalı'dan yıldız isimle ilgili paylaşım geldi.

Haberin Devamı

RAKİP TANIMIYOR
İrfan Can Kahveci, Süper Lig'de ilk maçına çıktığı 2014/15 sezonundan bu yana ceza sahası dışından en fazla gol atan (17) oyuncu konumunda

Sivasspor maçında attığı gol ile kariyerinin skor rekorunu genişletmeye devam eden İrfan Can, çıktığı 24 resmi maçta 10 gol 5 asiste ulaştı.

Acun Ilıcalıdan İrfan Can Kahveci paylaşımı

İRFAN CAN'DAN ROBBEN GOLÜ
Fenerbahçe'de İrfan Can 42. dakikada jeneriklere geçecek bir gol imza attı. Gençlerbirliği'nin efsane ismi Hurşit Meriç'in çalımını kullanan İrfan Can gol bitirişini ise Arjen Robben'i hatırlattı.

İrfan Can Kahveci maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: Çalımın sırrı, Hurşut Meriç. Ben altyapıdan çıktığımda o hep yapıyordu, ondan göre göre yaptım. Yapınca da hoşuma gitti. Devam ettiriyorum. Rakipler bazen yiyorlar, bazen yemiyorlar. Tam noktasında yaptığında daha etkili oluyor bugünkü gibi. Güzel oldu gol. 2-3 haftadır bekliyordum gol atmak için.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'DAN İRFAN CAN PAYLAŞIMI
Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından İrfan Can Kahveci için, "Geldiğin günden beri Fenerbahçe için varını yoğunu ortaya koydun. Ama dün performansında geldiğin seviyeye alkışlayarak seyrettim. İnşallah nice güzel başarıları beraber yaşarız" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Yazarlar