Futbol Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den transfer bombası! 2 Süper Lig yıldızı hedefte

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den transfer bombası! 2 Süper Lig yıldızı hedefte

18.05.2022 - 11:32 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Türkiye'den 2 futbolcuyla ilgileniyor. Öte yandan City, Fenerbahçe'den kiralanan İranlı forvet Allahyar için kararını verdi.

Acun Ilıcalının takımı Hull Cityden transfer bombası 2 Süper Lig yıldızı hedefte

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de transfer çalışmaları hız kazandı. Gelecek sezon ligi ilk 6'da bitirmek istediklerini belirten Ilıcalı transferde de önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Hull City'de 8 futbolcunun sözleşmesi sona ererken ve bu futbolcularla ilgili henüz resmi adım atılmadı. Ilıcalı'nın takımı Süper Lig'in 2 yıldızına gözü dikerken Fenerbahçe'den kiralanan İranlı forvet Allahyar ile ilgili karar verildi.

Haberin Devamı

'YENİ SALAH' DEMİŞTİ
Acun Ilıcalı, Allahyar'ın Hull City'e transfer olduğu dönemde, "Bir yeni transferimiz daha halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Sağlık kontrollerinden geçiyor. Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

BONSERVİSİNİ ALMKATAN VAZGEÇETİ
Hull City, devre arasında takıma katıldıktan sonra forma giydiği 12 maçta kaydettiği 1 golle büyük hayal kırıklığı yaşatan 20 yaşındaki İranlı golcü'nün bonservisini almaktan vazgeçti.

Acun Ilıcalının takımı Hull Cityden transfer bombası 2 Süper Lig yıldızı hedefte

ALLAHYAR'IN YERİNE SÜPER LİG'DEN TRANSFER
VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Hull City, Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'i kadrosuna katmak için resmî görüşmelere başladı. 24 yaşındaki Ganalı golcünün kulübüyle 2025 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

BENJAMİN TETTEH SICAK BAKIYOR
Benjamin Tetteh de Yeni Malatyaspor'un küme düşmesinin ardından alt ligde oynamak istemediği için Hull City'e transfer olmaya sıcak bakıyor. Genç folcünün güncel pisaya değeri 2,8 milyon Euro.

Acun Ilıcalının takımı Hull Cityden transfer bombası 2 Süper Lig yıldızı hedefte

8 GOL 3 ASİST
Benjamin Tetteh bu sezon Yeni Malatyaspor ile 26 maça çıkarken, rakip fileleri 8 kez havalandırdı ve 3 gol pası verdi.

ANTALYASPOR'UN YILDIZI DA LİSTEDE
Hull City'nin transfer gündeminde yer alan bir başka isim ise Nuri Şahin yönetiminde özellikle ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayarak 15 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Antalyaspor'un Brezilyalı ön liberosu Fernando Lucas Martins...

Acun Ilıcalının takımı Hull Cityden transfer bombası 2 Süper Lig yıldızı hedefte

17 MAÇTA 4 GOL 4 ASİST
Antalyaspor'a devre arasında transfer olan ve sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan 30 yaşındaki futbolcu, kırmızı beyazlı formayla 17 maçta forma giydi. Fernando bu maçlarda 4 gol ve 4 asist yaptı.