Galatasaray Acun Ilıcalı'nın yeni transferine Galatasaray göz koydu! Devre arası hamlesi

Acun Ilıcalı'nın yeni transferine Galatasaray göz koydu! Devre arası hamlesi

04.10.2022 - 10:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'de 8 haftada 9 gol bulurken yerli rotasyonundan istediği gibi faydalanamadı. Devre arası için transfer operasyonu yapmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip Hull City'nin yıldızına gözünü dikti.

Acun Ilıcalının yeni transferine Galatasaray göz koydu Devre arası hamlesi

Spor Toto Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken sarı-kırmızılı takım 17 puanla 4. sırada yer aldı. Sezon başında dünya çapında isimleri kadrosuna katan Galatasaray, buna karşın yerli transfer rotasyonunu yeteri kadar oluşturamadı.

Haberin Devamı

GOL YOLLARINDA ZORLANDI
Savunma konusunda başarılı bir grafik çizen Aslan, buna karşın gol yollarında etkisiz kaldı. İlk haftalarda gol yükünü genelde sonradan oyuna giren Gomis üstlendi.

YERLİLER AYRILDI
Bu süreçte sarı-kırmızılılarda yerli oyuncu olarak ilk 11'de Emre Akbaba, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün görev aldı. Emre Akbaba'nın Adana Demirspor'a transfer olmasıyla birlikte yerli alternatifi de azaldı.

Bunun yanı sıra Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Ömer Bayram'ın da ayrılmasıyla yerli alternatifi daraldı.

TÜRK FUTBOLCULARDAN VERİM ALAMADI
Kanatları Kerem ve Yunus'a emanet eden Cimbom, buna karşın Türk oyunculardan istediği verimi alamadı. Bu doğrultuda transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, yerli listesini belirledi.

Haberin Devamı

BURUK'TAN TRANSFER RAPORU
Yönetim, Okan Buruk'un Adana Demirspor maçı sonrası verdiği rapor üzerine şu futbolcular için kolları sıvadı. Teknik direktör Okan Buruk, yerli rotasyonu için yurt dışında oynayan 4 Türk oyuncunun transfer edilmesini istedi. Genç çalıştırıcı 4 mevki için 4 futbolcu belirledi.

Acun Ilıcalının yeni transferine Galatasaray göz koydu Devre arası hamlesi

1) BERAT ÖZDEMİR
Trabzon'dan Suudi Arabistan'ın Ettifaq takımına giden ön libero Berat Özdemir. Arabistan ekibiyle ligde çıktığı 5 maçın 4’ünde 90 dakika sahada kalan Berat Özdemir, toplam 436 dakika süre aldı. El İttifak 5 puanla 9. sırada yer aldı.

2) DOĞUKAN SİNİK
Hull City'de uzun süre sakatlığı nedeniyle şans bulamayan sol kanat Doğukan Sinik Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor. Öte yandan City, takım menajeri Şota Arveladze ile yolların ayrıldığını duyurdu. Şota ile birlikte yardımcı baş antrenör Peter van der Veen de kulüpten gönderildi. Takımın yeni atanana kadar geçici olarak menajerlik görevini Andy Dawson üstlenecek. Ayrılık sonrasında Doğukan Sinik'in geleceği merak konusu oldu.

Acun Ilıcalının yeni transferine Galatasaray göz koydu Devre arası hamlesi

3) HALİL AKBUNAR
Sarı-kırmızılı takımın listesinde yer alan bir başka isim ise Belçika'da Westerlo forması giyen sağ kanat Halil Akbunar. Halil Akbunar uzun yıllar formasını giydiği Göztepe'den sürpriz bir şekilde KVC Westerlo'ya transfer olmuştu. Adı uzun süre 4 büyüklerle anılan deneyimli futbolcu, Belçika Ligi'ne de alışmaya başladı. İlk 5 maçta kadro dışı kalan milli yıldız son maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anderlecht mücadelesinde de Westerlo kariyerinin ilk golüne imza attı.

Haberin Devamı

Toplamda 6 maça çıkan Halil 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Acun Ilıcalının yeni transferine Galatasaray göz koydu Devre arası hamlesi

4) GÜVEN YALÇIN
Genoa'da oynayan Beşiktaş'ın eski golcüsü Güven Yalçın da sarı-kırmızılı takımın yerli listesinde yer alıyor. Güven Yalçın, bu sezon 1'i ilk 11'de olmak üzere toplam 8 kez Genoa forması giydi. Genç futbolcu bu karşılaşmalarda takımına skor katkısı sağlayamadı. Güven Yalçın 5 sezon forma giydiği Beşiktaş'ta 101 maçta görev yaptı. Milli futbolcu bu mücadelelerde 20 kez fileleri havalandırdı. Güven, 2020-2021 sezonunda ise kiralık olarak Lecce'de forma giymişti.

Acun Ilıcalının yeni transferine Galatasaray göz koydu Devre arası hamlesi