Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı'ya son dakika şoku! Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

Acun Ilıcalı'ya son dakika şoku! Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

01.02.2023 - 18:59 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de şoke eden bir gelişme yaşandı. Championship ekibinin kadrosuna dahil etmek istediği genç yıldızın transferinin son dakika yaşanan evrak krizi nedeniyle gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Acun Ilıcalıya son dakika şoku Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

Championship ekibi Hull City'de transferin son gününde şoke eden bir olay meydana geldi. Marsilya'dan genç yıldızı kiralamak isteyen Hull City'nin evrakların geç yüklenmesi nedeniyle bu isteğini yerine getiremediği öğrenildi. İşte Acun Ilıcalı'yı şoke eden haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City oldukça hareketli bir kış transfer dönemi geçirdi. Newcastle United'ın 32 yaşındaki eldiveni Karl Darlow sezon sonuna kadar kiralandı. Hull City, İngiliz file bekçisi için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi. Championship ekibi santrfor pozisyonu için Brighton'dan Aaron Connolly ve sağ kanat için Crystal Palace'tan Malcolm Ebiowei'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Acun Ilıcalıya son dakika şoku Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

AYRILIKLAR YAŞANDI

Hull City'de kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. James Scott, Randell Williams, Josh Emmanuel, Andy Cannon takımdan bonservisiyle birlikte ayrılan isimler oldu. Antalyaspor'dan sezon başında bonservisiyle transfer edilen Doğukan Sinik, Süper Lig ekibine kiralandı. Tyler Smith, Brandon Fleming, Harvey Cartwright ve Billy Chadwick takımdan kiralık olarak ayrılan diğer isimler oldu.

Haberin Devamı

KONRAD DE LA FUENTE'DE EVRAK KRİZİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Hull City, Marsilya'dan Konrad de La Fuente'yi sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçti. Genç yıldız adayı için hem Marsilya hem de Olympiakos ile anlaşma sağlandı.

Olympiakos'un kiralık sözleşmesini feshetmesinin ardından Konrad de La Fuente sezon sonuna kadar Hull City'de kiralık olarak forma giyecekti. Championship ekibinin transfer için gerekli evrakları TMS sistemine zamanında yüklediği ancak şoke eden bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Acun Ilıcalıya son dakika şoku Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

Olympiakos ile Marsilya'nın gerekli belgeleri zamanında yüklememesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği belirtildi. Konrad de La Fuente sezon sonuna kadar Olympiakos'ta kiralık olarak forma giymeye devam edecek.

21 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Marsilya'da sadece 5 maçta toplam 197 dakika sahada kalabildi. Konrad de La Fuente bu süreçte gol ya da asist üretemedi. ABD uyruklu futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Acun Ilıcalıya son dakika şoku Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

Tecnofutbol ve Damm altyapılarında dikkat çeken Konrad de La Fuente, 1 Temmuz 2013'te Barcelona Akademisi'nin yolunu tuttu. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon başında 3 milyon euro bedelle Marsilya'nın kadrosuna dahil oldu. Konrad de La Fuente sezon başında Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

Yazarlar