Adana Demirspor Adana Demirspor'a sürpriz teknik direktör! Anlaşma sağlandı

Adana Demirspor'a sürpriz teknik direktör! Anlaşma sağlandı

24.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Adana Demirspor, teknik direktör Vincenzo Montella ile sözleşme yenilemeyip yeni teknik patron arayışlarına girmişti. Adana temsilcisi, listesine eklediği Andrea Pirlo ve Razvan Lucescu ile anlaşma sağlayamayınca sürpriz bir isimle el sıkıştığı öğrenildi.

Adana Demirspora sürpriz teknik direktör Anlaşma sağlandı

Geri kalan sezonda Süper Lig'i 4. sırada bitiren ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gitmeye hak kazanan Adana Demirspor, teknik direktör Vincenzo Montella ile yollarını ayırmıştı. Mavi Şimşekler, Montella'nın takımdan ayrılmasından sonra sürpriz bir isimle anlaşma sağladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

MONTELLA VEDA ETTİ

Adana Demirspor, 2 sezondur takımın başında olan Montella ile yolların ayrıldığı ifade edildi. Yapılan açıklamada, "Büyük bir özveri ile kulübümüzü ve takımımızı hedeflerine ulaştırmak için tüm gayretiyle çalışarak, teknik direktörlük görevi yapmış olan Vincenzo Montella ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün kapılarının kendisine ve ekibine her zaman açık olduğunu bildirir, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Adana Demirspora sürpriz teknik direktör Anlaşma sağlandı

EVİNDE 16 MAÇ ÜST ÜSTE KAYBETMEDİ

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunda mavi-lacivertliler, lig maratonunda sezon boyu gösterdiği performansla taraftarına büyük heyecan yaşattı. Adana Demirspor, ligde iç sahada oynadığı 16 maçta başarılı bir seri yakalayarak hiç kaybetmedi. Ligin 35'inci haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan mavi-lacivertli ekibin bu maçla birlikte iç sahadaki namağlup serisi de son bulmuş oldu.

Haberin Devamı

HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Başkan Murat Sancak’ın yeni sözleşme önerdiği ancak yıllık maaş konusunda anlaşamadığı İtalyan teknik adamın ismi o dönem ciddi şekilde Fenerbahçe’yle anılsa da Sarı-Lacivertliler’in Başkanı Ali Koç, camianın DNA’sını bilen Türk bir hocayla yeni sezona başlayacaklarını duyurdu. Bu gelişme sonrasında Montella’nın da hayalleri suya düştü.

Adana Demirspora sürpriz teknik direktör Anlaşma sağlandı

PİRLO VE LUCESCU OLMADI

Lacivert-Siyahlılar ise yeni hoca arayışına başladı. Ajansspor’un haberine göre; Andrea Pirlo ve Razvan Lucescu isimleri listede yer alırken iki teknik adamla da anlaşma sağlanamayınca tanıdık bir isimle el sıkışma aşamasına gelindi: Slaven Bilic

BÜYÜK ORANDA ANLAŞMA TAMAM

2013-2015 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştıran Hırvat teknik adamın daha sonrasında ismi sık sık Türk takımlarıyla anılsa da bir türlü transferi gerçekleşmemişti. Son olarak İngiliz ekibi Watford’da çalışan tecrübeli teknik patron, Adana Demir’le çok büyük oranda anlaştı.

Adana Demirspora sürpriz teknik direktör Anlaşma sağlandı

PLASELERİ DE BELLİ OLDU

Resmi olarak açıklanması beklenen Bilic’te son anda olası bir pürüz çıkarsa ise başarılı çalıştırıcının plaseleri de belli oldu: İspanyol efsane Guti Hernandez ve Hollandalı efsane Patrick Kluivert… Guti son olarak İspanyol ekibi Almeira’yı çalıştırırken Kluivert de Curaçao Milli Takımı’nın geçici antrenörlüğünü üstlenmişti.

Haberin Devamı