Topraktepe bu enkazı kaldırabilir

Beşiktaş’ın bugünkü negatif tablosu asla sürpriz değildir! Neden mi? Bir sezonda 6 teknik adam değişir mi,Kartal bu anlamda rekor kırdı, rekor! Fernando Santos, Portekiz’de tatil yaparken, yönetim günü kurtarma adına ona sarıldı, sarıldı da ne oldu? Tasını, tarağını topladı, cebine euroları koydu, ülkesine dönerken, arkasında enkaz bıraktı! Okan Buruk ve İsmail Kartal’a bakalım. İkisi de yerli ve zirve için mücadele ediyorlar.
Serdar Topraktepe nam-ı diğer ‘nöbetçi’ teknik adam! Keşke uzun süreli kalsaydı Topraktepe, iddia ediyorum Kartal bu konumda olmazdı. Topraktepe zor bir göreve soyundu, güven duygusunun yerle bir olduğu bu tabloda takımı ayağa kaldırmak öyle sanıldığı kadar kolay değil. Kuşkusuz bu konuda Beşiktaş sevdalılarına büyük görev düşüyor. Taraftarı tanıyorum, o yuvadan yetişen hocalara gıkları çıkmaz, sarıp sarmalarlar. Demem o ki, Topraktepe’nin şu aşamada en büyük gereksinimi tribünlerin sinerjisidir. Yani tam destek, hep destek, yaparsınız biliyorum, hadi bakalım iş başa düştü, yanılmam değil mi?

Haberin Devamı

Popülizmin sonu felakettir

Milliyet’te takım arkadaşım Mustafa Anıklı, sanırsınız ki adam gazeteci değil, maliyeci! Rutin haber trafiğimizde araya mutlaka özellikle 4 büyüklerin ekonomisini, borcunu harcını sıkıştırır. Benzetme yerindeyse ‘hafiye’ gibidir, kuş uçurtmaz, titizdir, kılı kırk yarar, belgeleri de ortaya koyar. 14 Nisan’da Milliyet’te tam sayfa araştırması var, okumanızı öneririm. Okuyun da 4 büyüklerin ekonomik anlamda nasıl batağa girdiklerini görün! Anıklı’nın haberini satır, satır okudum, rakamları gördükçe dudaklarım uçukladı! Yönetimlerin popülist yaklaşımlarının doğru olmadığını sizler de göreceksiniz. Anıklı, ‘Hakemler suçlu, TFF yanlı, ya kulüpler?’ başlıklı haberinde her şeyi ayan beyan ortaya koymuş, kalemine sağlık.

Yabancı VAR sizin eseriniz

Eyyy hakemlerimiz, adaletli maçlar yönetseydiniz, TFF de VAR’a yabancı getirmezdi. Sanırım VAR’la başladı, yarın hakem trioları da yabancı olursa hiç şaşmam! Yabancı VAR hakemlerine ne ödeniyor, net bilmiyorum. Uçak parası, yemeleri, içmeleri, aldıkları eurolar, yani TFF’ye yük getiriyor, yazık günah değil mi? Hem sizlerin hem de bizlerin cebinden çıkıyor bu paralar, ekmeğinizle oynuyorsunuz, aklınızı başınıza toplayın!

Haberin Devamı

Güzel sözler

“Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.” - MUSTAFA KEMAL ATATÜRK