Trabzonspor Adım adım Sturridge

Adım adım Sturridge

14.12.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da Sturridge’in form kazanması ve istikrar yakalaması büyük önem taşıyor. İngiliz yıldızın Sörloth’la hücumda oynadığında yakaladığı uyum dikkat çekiyor, performansı adım adım artıyor.

Adım adım Sturridge

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Trabzonspor’da teknik heyetin en büyük beklentilerinden bir tanesi Daniel Sturridge. Ünal Karaman ve kurmayları, İngiliz forvetin artık takıma tamamen adapte olup, ilk 11’de yer alması amaçlanıyor.

Hücumda aktif olmak isteyen Karaman, Sturridge’in tecrübesi ve kalitesinden faydalanmak istiyor. Sezon başından bu yana hem adaptasyon hem de tecrübe açısından 30 yaşındaki futbolcunun önemli bir faktör olduğunu bilen bordo-mavili ekip, adım adım ilerliyor.

Sezon başına oranla daha hazır ve kuvvetli olan Sturridge, özellikle Alexander Sörloth’la hücum hattını paylaşınca etkili bir görüntü sergiliyor. Ligde 6 maçta 2 gol 4 asistle öne çıkan başarılı futbolcu, bu 6 gollük katkısını da son 4 lig maçında buldu.

Haberin Devamı

Sörloth’a tam 3 gol attıran Sturridge, her oynadığında skora katkı vermeye başladı. Ancak bir türlü istikrar yakalayamayan deneyimli yıldızın bu süreci aştıktan sonra bilhassa sezonun ikinci yarısında daha da iyi noktaya gelmesi amaçlanıyor.

Sturridge’i daha çok ofansif oyun kurucu gibi düşünen Ünal Karaman, forvetin ileri ucuna da Alexander Sörloth’u yerleştiriyor. Sturridge-Sörloth ikilisi bu sezon ligde Trabzonspor’a toplamda 18 gollük etki verdi, Sturridge 6 gole katkı verirken, Sörloth 12 gollük destek sağladı.