Trabzonspor Afrikalılar dönüyor

Afrikalılar dönüyor

03.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Afrika Kupası’na gönderdiği futbolcuların fazlalığı nedeniyle ideal kadrodan uzak bir şekilde sahaya çıkan Trabzonspor’a iyi haber geldi. Yatabare, Constant ve Medjani’nin Fenerbahçe maçına yetişecekleri ifade edildi.

Afrikalılar dönüyor

Fenerbahçe ile oynayacakları kritik maça odaklanan Trabzonspor’da Afrika Kupası’nda ter döken futbolcularından iyi haber geldi.

Haberin Devamı

Afrika Uluslar Kupası’ndan daha önce elenen Mali Milli Takımı’nda forma giyen Yatabare’nin, bugünkü Akhisar Belediyespor maçının ardından başlayacak antrenmanlara katılacağı belirtildi. Kupanın çeyrek final mücadelelerinde önceki akşam Gine’nin Gana’ya 3-0 yenilmesiyle Kevin Constant’ın, Cezayir’in de Fildişi Sahili’ne 3-1 mağlup olmasıyla Carl Medjani’nin Fenerbahçe maçı öncesi takıma katılacakları ve teknik heyetin forma vermesi halinde Fenerbahçe karşılaşmasında oynayabilecekleri kaydedildi.

Uğur düzeldi

Bu arada ara transfer döneminde takıma katılan Uğur Demirok’un da sakatlığının düzeldiği öğrenildi. Akhisar Belediyespor’dan gelen ancak ligde Sivasspor ve Erciyesspor, Türkiye Kupası’nda da Keçiörengücü maçında olmak üzere 3 karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Uğur’un arkadaşlarına katılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

SAİ Kayseri Erciyesspor maçında göğsüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Salih Dursun’un da durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

Trabzon’un liderlik maçı

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki son maçını bugün Akhisar Belediyespor ile oynayacak Trabzonspor, liderliği hedefliyor. Ege ekibiyle ilk maçı golsüz berabere tamamlayan bordo-mavililer, yenilmeden sahadan çıkarsa grubu ilk sırada bitirecek. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 18.00’de oynanacak karşılaşmayı İlker Meral yönetecek. Karşılaşmayı ahaber naklen yayınlayacak.

Kupada Akhisar Belediye ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Manisa’ya gitti. Özel uçakla İzmir’e geçen, buradan da karayoluyla Manisa’ya giden bordo-mavililerde, milli takım kamplarından henüz dönmeyen Yatabare, Constant ve Medjani, sakatlıkları bulunan Belkalem, Waris ve Mehmet Ekici yer almadı. Önceki akşam evlenen Özer Hurmacı da, izin yapmayarak kafileyle birlikte Manisa’ya gitti.

Afrikalılar dönüyor