Beşiktaş Ahmet Nur Çebi'den Talisca ve Sergio Ramos açıklaması! 'Beşiktaş'a çok büyük zarar verebilirdi'

Ahmet Nur Çebi'den Talisca ve Sergio Ramos açıklaması! 'Beşiktaş'a çok büyük zarar verebilirdi'

16.09.2023 - 12:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Divan Kurulu'nda olağan toplantı gerçekleştirildi. Siyah-beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebiden Talisca ve Sergio Ramos açıklaması Beşiktaşa çok büyük zarar verebilirdi

Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 2'nci Olağan Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

'KULÜBÜN BORCU 4 MİLYARDAN AŞAĞIDA OLURDU'

"Geldiğimiz süreç içerisinde, zor şartlar altında kupa aldık ama bir pandemi vardı. Değişik bir süreçti. Pandeminin etkisinin kulübe maliyeti 30 milyon euro olmuştur. Artan kurun maliyeti 18 milyon euro, devletimizin arttırdığı ekstra vergi yükü 25 milyon olmuştur. Kadro dışı futbolcularımız vardı. Maalesef randıman alamadık. 3.5 sene boyunca kadro dışı oyuncular vardı, 31 milyon euro. 144 milyon euro bizim elimizde olmayan nedenlerle kulübün kasasına girmedi. Eğer o rakamlar girseydi, bugün kulübün borcu 4 milyardan aşağıya olurdu."

'DİĞERLERİNDEN DAHA İYİYİZ'

"Mali durumda çok parlak bir durum yok ancak inanın diğerlerinden daha iyi durumda olduğumuzu size söyleyebilirim."

Haberin Devamı

STADYUM SPONSORLUĞU

"Stadyum sponsorluğuyla ilgili gelecek hafta her türlü detayın bittiği ve imzalandığı bir süreç yaşayacağımızı müjdelemek istiyorum. Markamıza yakışan, değeri diğerlerinden yukarıda olan bir sponsorluk sözleşmesiyle huzurlarınıza geleceğim..."

Ahmet Nur Çebiden Talisca ve Sergio Ramos açıklaması Beşiktaşa çok büyük zarar verebilirdi

'WEGHORST'TAN 2.8 MİLYON EURO KAZANDIK'

"Sözleşmesinin bitmesine 4 ay kalan Weghorst'tan 2.8 milyon euro kazandık. Belki de kulüp tarihinde yıllarca bunun tekrarı olmayabilir."

'GEDSON'UN DEĞERİ ORTADA'

"Gedson'un değeri ortada. Bugün 35, yarın 45, inşallah daha da iyi olur. Ama biz futbolcularımızın sahada top oynayarak bize şampiyonluklar getirmesini istiyoruz. Bizim birinci önceliğimiz bu."

Ahmet Nur Çebiden Talisca ve Sergio Ramos açıklaması Beşiktaşa çok büyük zarar verebilirdi

'SON 24 MAÇTA 20 GALİBİYET VAR'

"Son 24 maçta 20 galibiyet var. Bunun içinde 10 kişiyle Fenerbahçe deplasmanında alınmış bir galibiyet var. Galatasaray, geçen sene kupayı kucakladı ama onları bile sahamızda yendik. Bunun yanında gidenlerin yerine koyduklarımıza bakın. Biz bu sene şampiyon olacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde, sporcularımızı üzecek davranışlarda bulunmayalım."

'ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

"Biz bu sene şampiyon olacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde, sporcularımızı üzecek davranışlarda bulunmayalım."

TALİSCA VE RAMOS SÖZLERİ

"Talisca için kulübüyle görüştük, kulübü satmak istemedi. Ramos konusu, çok değerli bir kardeşimin Beşiktaş'a kazandırıp, onun başarılı olacağını düşündüğü bir süreçti. Kulübün imkanlarını zorlayarak ona destek olmaya çalıştım ancak teklifimizin çerçevesinde bile dolaşmayan bir oyuncuydu. İstifa eden yöneticimle bir sorunum yok. O, bu transferi çok istedi ama ben Ramos transferini Beşiktaş'a çok büyük zarar verebileceğini düşünerek yapamadım."

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar