Dünyadan Futbol Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi

Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi

22.09.2023 - 11:16 | Son Güncellenme:

Al Hilal'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Suudi ekibinin son olarak ligde Damac ile 1-1 berabere kalması bardağı taşıran son damla oldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti. Neymar'ın Jesus yerine istediği isim de belli oldu.

Al Hilalde Jorge Jesus depremi Neymar kovulmasını istedi

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev yapan fakat sezon sonu sarı-lacivertlilerden ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e giden Jorge Jesus, burada da istediğini bulamadı. Al Hilal'in başında 8 resmi karşılaşmada görev yapan Jesus bu maçlarda 5 galibiyet elde ederken 3 beraberlik aldı. Al Hilal'in dün Damac ile 1-1 berabere kalıp zirve yarışında yara alması bardağı taşıran son damla oldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Brezilyalı yıldız Neymar, Jorge Jesus'un gönderilmesini talep etti. Neymar'ın Jesus yerine istediği isim de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI KUPAYI ALDI

Geçtiğimiz sezon büyük beklentilerle Fenerbahçe'de göreve başlayan Jorge Jesus, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakip Galatasaray'a kaptırdı. Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuda Sevilla'ya elenerek turnuvaya veda etmişti.

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Jorge Jesus, sarı-lacivertlilerin sözleşme uzatma teklifine olumsuz yanıt vermiş ve sezon sonu yollar ayrılmıştı. Jorge Jesus'un yerine İsmail Kartal göreve getirildi.

Al Hilalde Jorge Jesus depremi Neymar kovulmasını istedi

AL HILAL İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus, daha önce görev yaptığı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in başına geçti. 2018 ve 2019 yılları arasında 1.5 yıl görev yaptığı Al Hilal'e dönen Jorge Jesus, Suudi ekibiyle 8 resmi karşılaşmada görev yaparken 5 galibiyet elde etti ve 3 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

YILDIZLAR KADROYA DAHİL EDİLDİ

Suudi Arabistan'da futbola yapılan yatırımların artırılması sonrasında dünya yıldızları kadroya dahil edildi. Al Hilal de önemli isimleri transfer etti. Mavi-beyazlı ekip bu süreçte Aleksandar Mitrovic, Neymar, Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly ve Bono gibi isimler transfer edildi.

Al Hilalde Jorge Jesus depremi Neymar kovulmasını istedi

KÖTÜ SONUÇLAR ELEŞTİRİ TOPLADI

Al Hilal'de Jorge Jesus'un koltuğu sallanıyor. Mavi-beyazlı ekibin son haftalarda elde ettiği kötü sonuçlar Portekizli teknik adamın sonunu getirebilir. Al Hilal dün ligde Damac ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe alırken Asya Şampiyonlar Ligi'nde Navbahor ile 1-1 berabere kalmıştı.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN FLAŞ İDDİA: NEYMAR, JESUS'UN KOVULMASINI İSTİYOR

Al Hilal'de üst üste gelen kötü sonuçların ardından Jorge Jesus'un görevden alınması bekleniyor. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre takımın yıldızı Neymar, Al Hilal yönetimine Jesus'un görevden alınması yönünde talepte bulundu. Neymar, Jorge Jesus'un yerine Brezilya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Tite'nin getirilmesini istedi.

Al Hilalde Jorge Jesus depremi Neymar kovulmasını istedi

Belgoal'de yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:

Al Hilal'in Brezilyalı yıldız Neymar'ın  takımının kötü performansının ardından Jorge Jesus'a karşı tutumu ortaya çıktı. Maç 1-1 sona ererken Al Hilal'in kötü performansı eleştiri topladı. Neymar, Jorge Jesus'u takımdan gönderilmesini ve yerine Tite'nin getirilmesini istiyor. Al-Riyadh'tan gazeteci Abdullah Al-Hanyan haberi doğrulayarak "Jesus'un Al-Hilal ile geleceği hakkında henüz konuşulacak bir şey yok." dedi. 

Haberin Devamı

Ayrıca Al-Riyadh'ta görev yapan muhabir Khaled Al-Hussan'ın haberine göre Al Hilal, Jesus'u görevden alarak yerine geçici olarak Muhammed Al-Shalhoub'u getirmeyi planlıyor. Neymar, Al-Hilal'in teknik direktörü olarak Tite'ı öneriyor"

Yazarlar