Fenerbahçe Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti

Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti

02.04.2024 - 21:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.

Ali Koçtan Erden Timura olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kadıköy'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İşte Başkan Ali Koç'un açıklamaları:  "Tek önceliği futbolcularımıza ceza verdirmeye çalışan rakiplerimizi de not ettik. Bir tanesi var, yalanın insan versiyonu olurdu. Terbiyesiz, utanmadan televizyona çıkıyor ve Trabzon'da yaşanan olaylar için 'Olmamalıydı' diyerek 15 dakika boyunca bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini satır arası mesajlarla vermeye çalışıyor." "Koskoca camiana yaptığın kontratlarla, verdiğin bilgilerle yalanı dibine kadar soktun. Bakalım nereye kadar... Fenerbahçe seni de not etti. Sen camianda 3-5 gün popüler olabilirsin bu söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince."'

'USLU USLU DAYAK YEMESİNİ BEKLİYORLARDI'
"Kısacası herhalde, uslu uslu futbolcularımızın dayak yemesini bekliyorlardı. Oyuncularımız kahramanca armalarını temsil ettiler. İki camia da itidalli davranmaya çalıştık ancak perde arkasında futbolcularımıza ceza verilmesi için yapılan baskıların da farkındayız. 3 ay evvel burada galibiyetiniz kutladınız. Bu kadar mı geçmişi çabuk unutuyorsunuz. Yok efendim Mert Hakan eli cebinde gelmiş. Neresiyle gelseydi?"