İtalya Serie A Alman devinden Kim Min Jae'ye çılgın teklif! Görüşmeler başladı

Alman devinden Kim Min Jae'ye çılgın teklif! Görüşmeler başladı

15.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Serie A'da 33 sene sonra şampiyonluğunu ilan eden Napoli'de yıldız stoper Kim Min Jae, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Gelecek sezon transfer planlamalarına başlayan Alman devi, Güney Koreli futbolcuyu takibe aldığı öğrenilirken teklif edilen maaş dudak uçuklattı.

Alman devinden Kim Min Jaeye çılgın teklif Görüşmeler başladı

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye rekor bonservis bedeli ile transfer olan Kim Min Jae, sarı-lacivertli forma ile sergilediği performansı İtalyan temsilcisinde de sürdürdü. Kısa sürede takımın vazgeçilmez futbolcusu olan Güney Koreli futbolcu, transfer dönemi gelmeden Avrupa devlerini peşine taktı. Alman devi, tecrübeli futbolcuyu listeye aldığı öğrenilirken, teklif ettiği maaş tutarı dikkat çekti.

Haberin Devamı

TRANSFER LİSTELERİNE GİRDİ

Geçen sezon Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla alkış alan ve taraftarlar tarafından da kısa bir sürede sevilen Kim Min Jae, sezonun bitmesinin ardından 18 milyon Euro'ya İtalyan ekibi Napoli'ye transfer olmuştu. Napoli'de gösterdiği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin transfer listesine giren Kim Min Jae'yi PSG, Manchester City ve Manchester United'ın transfer etmek istediği ve kendisini gözlemlemek için de scout ekiplerinin görevlendirildiği söylenmişti.

Alman devinden Kim Min Jaeye çılgın teklif Görüşmeler başladı

SERBEST KALMA MADDESİ 48 MİLYON EURO

Napoli ile olan sözleşmesinde '2023 Temmuz ayının ilk 15 gününde 48 milyon Euro'ya serbest kalabilir' maddesi olan Kim Min Jae için Napoli'nin bu rakamı 65 milyon Euro'ya yükseltmek istediği biliniyor.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Napoli forması ile 45 resmi maça çıkan Kim Min Jae, söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Güney Koreli futbolcu bunun yanında da 2 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

BAYERN MÜNİH TAKİBE ALDI

Bild'de yer alan haberde Alman ekibinin Kim'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. Bayern Münih'in, Kim'in menajeriyle masaya oturduğu ve görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği aktarıldı.

Alman devinden Kim Min Jaeye çılgın teklif Görüşmeler başladı

SERBEST KALMA MADDESİ SORUN DEĞİL

Kim Min Jae'nin Napoli ile yaptığı sözleşmede bir serbest kalma maddesi yer aldığı hatırlatıldı. Ancak Bayern Münih'in bu serbest kalma maddesinde yer alan rakamı ödemeyi sorun olarak görmediği vurgulandı.

7 MİLYON EUROLUK TEKLİF

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Napoli forması ile yıllık 2 milyon 500 bin euro kazanan Kim Min Jae için Bayern Münih üç kat fazla maaş teklifinde bulunduğu öğrenildi. Alman devi, Güney Koreli futbolcuya senelik 7 milyon euro maaş teklif ettiği kayda geçti.

Alman devinden Kim Min Jaeye çılgın teklif Görüşmeler başladı