Şampiyonlar Ligi Almanlar şaşırdı: Bayern'den sönük galibiyet! Galatasaray gerçekten iyi

Almanlar şaşırdı: Bayern'den sönük galibiyet! Galatasaray gerçekten iyi

09.11.2023 - 09:01 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Alman basını Bayern Münih'in sönük bir galibiyet aldığını yazarken Galatasaray'ın Bayern'e karşı iyi bir futbol sergilediğini vurguladı.

Almanlar şaşırdı: Bayernden sönük galibiyet Galatasaray gerçekten iyi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih'e karşı ilk maçta olduğu gibi yine etkileyici bir futbol oynamasına rağmen sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Portekizli hakem Antonio Nobre'nin verdiği tartışmalı kararların gölge düşürdüğü maçın ardından Alman basını Bayern Münih'in Galatasaray'a karşı sönük bir galibiyet elde ettiğini yazdı. Ayrıca Galatasaray'ın Alman devine karşı ilk maçta olduğu gibi etkileyici bir futbol sergilediğine yer verildi. Bayern Münih'in 2 golle yıldızlaşan ismi olan Harry Kane de manşetleri süsledi.

Almanlar şaşırdı: Bayernden sönük galibiyet Galatasaray gerçekten iyi

İşte Alman basınındaki Bayern Münih-Galatasaray maçı yansımaları...

BILD: GALATASARAY GERÇEKTEN İYİ OYNADI

Almanya'nın en saygın spor portallarından Bild, Harry Kane'in muhteşem performansına vurgu yaparak "Kane başardı! Bayern şimdi grup aşamasında üst üste 17 maç kazandı ve son 16'ya kaldı." ifadelerine yer verdi. Ayrıca haberde Galatasaray'ın iyi oynadığına yer verilirken "Tuchel'in takımı Türklere karşı mücadele etti. Yaklaşık 20,000 Gala taraftarının tezahüratlarıyla desteklediği konuk ekip gerçekten iyi oynadı. Tuchel daha başlama vuruşundan önce "deplasman maçından" bahsediyordu. Gala gerçekten çok tehlikeli pozisyonlara girdi. Devre arasından önce Neuer, Icardi'yi engellemek için dünya çapında bir kurtarış yaptı. Sonrasında Torreira attı ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi." denildi.

Haberin Devamı

Almanlar şaşırdı: Bayernden sönük galibiyet Galatasaray gerçekten iyi

KICKER: ZOR KAZANILMIŞ GALİBİYET

Kicker, Harry Kane'in Galatasaray'a karşı yaptığı duble ile Bayern Münih'i son 16'ya taşıdığını vurguladığı haberinde Alman devinin zor bir galibiyet elde ettiğini yazdı. Haberde "FC Bayern, Galatasaray karşısında aldığı 2:1'lik zor kazanılmış galibiyet sayesinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rekor serisini uzatmakla kalmadı, aynı zamanda A Grubu'nun da lideri olarak son 16 turuna kaldı." ifadelerine yer verildi.

SPORT1: KANE'İN DUBLESİ BAYERN'İ KURTARDI

Sport1, Harry Kane'i manşete taşıdı. Haberde İngiliz yıldızın attığı gollerle Bayern Münih'i kurtardığı ifadesine yer verildi. Haberin detayında "FC Bayern, Galatasaray İstanbul karşısında uzun süre zorlandı ancak sonunda golcüsü Harry Kane'e güvenmeyi başardı. Münih mega serisini uzattı. Cesut Türk takımı uzun süre Bayern'e kafa tutsa da Kane'in iki golü galibiyeti perçinledi." denildi.

Haberin Devamı

Almanlar şaşırdı: Bayernden sönük galibiyet Galatasaray gerçekten iyi

BERLINER ZEITUNG: KANE, BAYERN'İ SON 16'YA TAŞIDI

Berliner Zeitung, İngiliz yıldız Harry Kane'in Bayern'i son 16'ya taşıdığını kaleme aldı. Haberin detayında "Manuel Neuer'in kusursuz Şampiyonlar Ligi geri dönüşünde, Harry Kane'in bir-iki golü FC Bayern Münih'i planlanandan önce son 16'ya taşıdı." denildi.

Fernando Muslera'nın Galatasaray adına sahanın en önemli ismi olduğu vurgulanan haberde Uruguaylı yıldızın Leroy Sane'ye birkaç pozisyonda geçit vermediği aktarıldı.

WELT: BAYERN'DEN GALATASARAY'A KARŞI SÖNÜK GALİBİYET

Welt, Harry Kane'in son dakikada attığı gollerinde dışında Galatasaray'ın Almanya'da istikrarlı bir oyun sergilediğini yazdı. Haberde "Geç gelen bir Kane desteği yeterli oldu! FC Bayern Galatasaray'ı 2:1 yenerek 16. tura yükseldi. Yine de, deplasman ekibi istekli ve kararlı bir mücadele ortaya koydu ve hatta devre arasından kısa bir süre önce öne geçmek için büyük bir şans yakaladı. İkinci yarıda Gala erken bir pozisyonda direkten döndü ancak Bayern, Icardi'nin ofsayt pozisyonu nedeniyle Torreira'nın golü sayılmadığı için de şanslıydı." denildi.

Haberin Devamı

Almanlar şaşırdı: Bayernden sönük galibiyet Galatasaray gerçekten iyi

FRANKFURTER ALLGEMEINE: KANE, BAYERN'İ SON 16'YA TAŞIDI

Frankfurter Allgemeine de Bayern Münih'in İngiliz yıldızı Harry Kane'i manşete taşıdı. Haberin başlığında "Harry Kane, Bayern'i 16'ya taşıdı" denildi. Bayern Münih'in Dortmund'a karşı aldığı müthiş galibiyetin ardından Galatasaray'a karşı zorlandığı belirtilerek "Bundesliga'da Dortmund'daki galanın ardından Münih, Şampiyonlar Ligi'nde daha sıkı mücadele etmek zorunda kaldı." denildi.

TZ: ZORLU MAÇTA BİRÇOK FIRSAT KAÇIRDI

TZ, Bayern Münih'in Galatasaray'a karşı zorlu bir maçta birçok pozisyonu değerlendiremediğini okuyucularına aktardı. Haberde Harry Kane'in golleri sayesinde Bayern'in son 16'ya kaldığı belirtildi.

Harry Kane'nin golleri öncesi Bayern Münih'in Galatasaray'a karşı zorlandığı okuyuculara aktarılırken "FC Bayern Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldı. Galatasaray karşısında Münih, Harry Kane'in golünden önce korku dolu anlar yaşadı." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Almanlar şaşırdı: Bayernden sönük galibiyet Galatasaray gerçekten iyi