Galatasaray Alpaslan'ı kaçırdılar!

Alpaslan'ı kaçırdılar!

29.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, 20 Yaş Altı Milli Takımımız’da görev yapan Alpaslan Öztürk’ü, Standard Liege’e kaptırdı. Sarı- kırmızılılar, Beerschot’la sözleşmesi bitince Belçika’nın ünlü ekibine 5 yıllık imza atan genç stoperin menajerine Florya’da teklif yaptı ancak olumsuz yanıt aldı

Alpaslanı kaçırdılar

Chedjou’dan sonra savunmasına bir de yerli takviye yapmak isteyen Galatasaray transferde kararsız kalınca 20 Yaş Altı Milli Takımımız’da görev yapan önemli bir yeteneği elinden kaçırdı. Cim-Bom’un geçtiğimiz günlerde Belçika’nın Beerrschot takımından ülkenin en büyük ekiplerinden Standard Liege’e transfer olan Alpaslan Öztürk için girişimde bulunduğu ancak olumsuz yanıt aldığı ortaya çıktı. Beerschot ile sözleşmesi bitince serbest kalan ve Standard Liege’e 5 yıllık imza atan 20 yaşındaki stoperin menajeri Saffet Balkan’ın apar topar Florya’ya çağrıldığı ve “Alpaslan’ı istiyoruz. Nasıl bir formül bulabiliriz” denildiği öğrenildi. İdari Koordinatör Şükrü Hanedar tarafınan yapılan görüşmede sarı-kırmızılılar, Alpaslan için cazip bir teklif sundu. Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşayan ve bu nedenle Avrupa piyasasındaki Türk oyunculara yönelen Galatasaray’ın bu hamlesi sonuç getirmezken, oyuncuyu kadrosuna katan Standard Liege’e kiralama teklifi yapılabileceği kaydedildi.

Okay gündemde
Galatasaray, Alpaslan Öztürk’te düştüğü hatayı Okay Yokuşlu’da tekrarlamak istemiyor.
20 Yaş Altı Milli Takımımız’ınAvustralya’yı 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atan 19 yaşındaki Okay için Kayserispor’a teklif götürüleceği belirtildi. Sarı-kırmızılıların, orta sahada görev yapan Okay için Ceyhun artı 3 milyon euro teklif edeceği vurgulandı. Kayserispor, Okay’ı iki sene önce 1 milyon euro karşılığında Altay’dan transfer etmişti. Öte yandan Kayseri kulübü dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada Okay için hiçbir kulüple görüşmelerinin olmadığını duyurdu.