Güreş Alperen Berber: Mindere çıktığın zaman 'acaba' deme şansın yok!

Alperen Berber: Mindere çıktığın zaman 'acaba' deme şansın yok!

16.02.2024 - 17:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Güreş Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönen Alperen Berber, memleketi Samsun'da çiçeklerle karşılandı. Alperen Berber, havaalanında açıklamalarda bulundu.

Alperen Berber: Mindere çıktığın zaman acaba deme şansın yok

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekormen stil 82 kiloda, Rus sporcu İslam İsmailovic Aliyev’i 4-3 yenerek altın madalya kazanan Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli Güreşçi Alperen Berber, Samsun’a geldi. Alperen Berber, Çarşamba Havalimanı’nda genç sporcular ve sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Haberin Devamı

Mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen milli güreşçi, "Karşılamaya gelen herkesten Allah razı olsun. Tüm Türkiye’nin desteğini hissettim. Bu duayla yapılan bir işti. Takım hocama, arkadaşlarıma ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Mindere çıktığın zaman 'acaba' deme şansın yok. Bireysel olarak kendini değil ülkeni temsil ediyorsun. Maça motive olduğum ve ülkemin desteğini arkamda hissettiğim için hiçbir zaman tereddüt hissetmedim. Gelecekte inşallah Samsun’umuza daha çok başarı katmayı planlıyorum. Defalarca Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olmayı hedefliyorum. Biz nasıl ağabeylerimizin yerini aldıysak, gençlerimiz de bizim yerimizi alacaklar. Genç güreşçiler için bunu söyleyebilirim" dedi.